Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Látogatási tilalom az MH EK összes telephelyén 2021. november 1-jétől visszavonásig!

Részletek

COVID-19 vonal hozzátartozók részére

2021. nov. 17. 16:07:01

COVID-19 információs vonalak kerültek kialakításra az MH Egészségügyi Központban ápolt, koronavírussal fertőzött betegek hozzátartozóinak tájékoztatása érdekében. Kérjük, hogy a pontos információk megismerése miatt kattintsanak a "Részletek" gombra.

Részletek

Szűrővizsgálatok, bőrgyógyászati konzultáció és dietetikai tanácsadás a Stefánia Családi Egészségnapon

2016. április 17-én a Honvéd Kulturális Központban immár hagyományosan került megrendezésre a Stefánia Családi Egészségnap, melyen a MH Egészségügyi Központ szakemberei szűrővizsgálatot, bőrgyógyászati konzultációt és dietetikai tanácsadást végeztek.

1609151117

A jelenlévők vércukorszint-, koleszterinszint-, vérnyomásmérésen vehettek részt, valamint a testösszetétel mérésen belül részletes felvilágosítást kaptak a BMI, izomszázalék, testzsír százalék és viscerális zsírszint értékekről is. Mindezek mellett az érdeklődők anyajegyvizsgálaton és a napsugárzás okozta káros hatásának megelőzéséről, valamint az egészségtudatos táplálkozás, a divatos diéták veszélyeiről és az anyagcsere betegségek kialakulásának megelőzéséről kaphattak felvilágosítást. Továbbá az egészséges életmóddal és a szenvedélybetegségekkel kapcsolatos totókat tölthettek ki, személyes konzultáció keretében segítséget kapva az egészségtudatos magatartás kialakítására, valamint az életmódjukból adódó rizikótényezők hatásainak csökkentésére. A rendezvény fő célja a prevenció és a tudatos életmód fontosságára való felhívás volt, melyet népszerű családi programok egészítettek ki. Az eseményt megnyitásáról és a jó hangulat megteremtéséről a MH BHD Budapest Helyőrség Zenekara gondoskodott.

1609151117
Legfrissebb hírek
    Honvédkórházért Közhasznú Alapítvány
    1%_felhívás
    ESZA  KA