Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Szilveszter este mérlege a sürgősségin

2017. január 4., szerda 8:01

Kimagasló beteglétszámmal búcsúztatta az évet az MH Egészségügyi Központ Sürgősségi Betegellátó Centruma.

Dr. Zacher Gábor a Sürgősségi Betegellátó Centrum centrumvezető főorvosa elmondta, hogy az év utolsó estéjén megközelítőleg 140 beteget láttak el kollégáival. A hagyományos sürgősségi ellátást igénylő eseteken túl 17 főt szállítottak alkoholmérgezéssel a Honvédkórházba, ami egy átlagos napon ennek a számnak nagyjából mindössze a negyede.

Figyelembe véve a Sürgősségi Betegellátó Centrumba érkező állandósult magas beteglétszámot a szakemberek szeretnék elérni a lakosság körében azt a tudatosságot, amivel az osztály rendeltetésének megfelelően, sürgősségi ellátást igénylő problémáikkal keresik fel munkatársainkat. Az ennek köszönhető csökkenő beteglétszámmal a várakozási idő is jelentősen lerövidíthető lehet.

1609151218
KAESZA