Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Székesfehérváron is bemutatkoztak a Honvéd Testalkati Program szakemberei

2015. december 7., hétfő 12:54

Az MH EK Egészségfejlesztési Osztály szakállománya, 2015. november 26-án, Pápa után a székesfehérvári MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezrednél is beindította a HTP-t.

1609151061

Az érdeklődők részére Dr. Juhász Zsolt alezredes és Dr. Györe István főorvos, általános tájékoztató előadást tartott a Honvéd Testalkati Programmal kapcsolatos legfontosabb közérdekű információkról, a programban történő részvétel módjáról, a különböző lehetőségekről és az 1 évig tartó egyéni, személyre szabott életmód tanácsadás folyamatáról.

Az egyéni tanácsadás minőségét továbbra is azok a több évtizedes szakmai gyakorlattal rendelkező táplálkozáselméleti-, mozgás-, edzéselméleti-, terhelés-élettani- szakemberek, valamint sportorvos, egészségfejlesztő és egészségpszichológus biztosították, akik a HTP keretében rendelkezésre állnak a Programba jelentkezők számára. A pápai állományhoz hasonlóan a fehérvári állomány is nagyfokú elégedettségről tett tanúbizonyságot, mely arra enged következtetni, hogy a HTP csapat megkezdett munkája jó úton halad és a program sorozaton keresztül egyre több testsúly rehabilitációs kihívással küzdő katonához jut el. 2015. áprilisa óta a HTP ismertsége, elismertsége, elfogadottsága egyre nagyobb, folyamatosan emelkedik a résztvevők száma, akik elismerően nyilatkoznak a HTP hatékonyságáról.

A HTP következő állomásai: MH Logisztikai Központ (2015. december 8.), majd HM II, MH CKELMK (2015. december 15.) 2015. december 10-től a HM I után, a HM II-ben is megkezdődik a HTP. Az állapotfelmérés miatt, előzetes bejelentkezés szükséges, amely megtehető Dr. Juhász Zsolt alezredes programvezetőnél (02–2–73–012).

1609151063
KAESZA