Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Szakmák éjszakája a Honvédkórházban

2018. március 28., szerda 15:22

MeghívóEzúton szeretnénk meghívni minden pályaválasztás előtt álló érdeklődőt – legyen akár hetedik osztályos, akár érettségiző, akár dolgozó - a Magyar Honvédség Egészségügyi Központba a Szakmák Éjszakájának keretében megrendezett intézetbejárásra.

Időpont: 2018. április 13-án, 18:00 és 22:00 óra között
Helyszín: Magyar Honvédség Egészségügyi Központ
Cím:1134 Budapest, Róbert Károly krt. 44.

Az érdeklődőket 18:00–18:45-ig várjuk az intézmény székhelyén, a Papp Károly utcai főbejárat előterében; a később érkezők a kihelyezett táblákat követve csatlakozhatnak a programokhoz.

Programok:

– A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ szervezetének, működésének bemutatása – hogyan épül fel a kórház szervezete? Az intézmény alapvető rendszerét tesszük érthetővé.

– A Rendelőintézet felépítésének, működésének bemutatása – mi történik egy járóbeteggel onnantól, hogy belép az intézmény ajtaján? Mi a feladata egy szakdolgozónak? Megmutatjuk!

– A Sürgősségi Betegellátó Centrum működésének bemutatása – vajon más a valóság, mint ami a sorozatokban van? A defibrilláció biztosan… Most bepillanthatunk a kulisszák mögé!

– Képalkotó Diagnosztikai Egység működésének bemutatása – hogyan értékelnek egy röntgenfelvételt? Hogyan működik a CT? A korszerű képalkotás kórházunkban.

– Labordiagnosztikai rendszer bemutatása – mi történik a vérrel, miután kora reggel levették? Egy dinamikusan fejlődő, kevéssé ismert szakterületbe nyerhetnek bepillantást.

– Kórházhigiénia, központi steril működésének bemutatása – mivé fejlődött Semmelweis korát megelőző felismerése? A modern orvostudomány alapjává – e tisztaságot hivatott mindenütt megőrizni a kórházhigiénia.

– Klinikai Demonstrációs Egység működésének bemutatása – hogyan lehet gyakorolni a beavatkozásokat valódi beteg nélkül? A szimulációs és demonstrációs eszközöket most minden érdeklődő kipróbálhatja!

A programok 18 órától egymás után, 30 perces időközökkel indulnak.

További információk a https: //szakmakejszakaja.hu honlapon, vagy a szakmakejszakaja@gmail.com e-mail címen.

Jelentkezés:Kiss Edit százados vagy Gyombolai Zsigmond szakoktatóknál a kiss.edit@hm.gov.hu, vagy a gyombolai.zsigmond@hm.gov.hu e-mail címen.

1609151566
KAESZA