Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Szakmai továbbképzés Mátraházán

2017. május 10., szerda 9:32

2017. május 4-5-én szakmai tovább képzésen vett részt az MH EK Orvosigazgatóság törzsállománya. A Mátraházán megrendezett két napos képzés célja a Honvédkórház különböző szerveinek feladatait érintő tudnivalók megismerése, az eltérő szakterületen dolgozók együttműködésének javítása és nem utolsó sorban az állomány egységének megerősítése volt.

1609151302

A tréning első napján szakmai értékelést tartott Szabó István vezérőrnagy, az MH EK parancsnoka, Dr. Tamás Róbert orvos dandártábornok, orvosigazgató és Nikliné Gáldonyi Edina, gazdasági igazgató. A részt vevők tájékoztatást kaptak az intézményt érintő fontos kérdésekről, változásokról. A továbbképzés jegyében előadást tartott Dr. Muzsay Ildikó orvos ezredes, az Egészségügyi Szervezési Intézet igazgatója, Dr. Hasznosné Dr. Sklánitz Lucia főgyógyszerész, Halasi Andrea, a Kontrolling és Finanszírozási Osztály osztályvezetője, Fekete Róbert alezredes, a Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat állományából és Dr. Kiss Gabriella, a Szakmai és Betegbiztonsági Alosztály főelőadója. A szakmai programok után a jelenlévőknek lehetőségük volt kötetlenül elbeszélgetni egymással. Este Orvosigazgató Úr fakanalat ragadva vadpörkölttel vendégelte meg a megjelent állományt.

1609151302

A második nap az aktív kikapcsolódásról szólt. A csapat kirándulást szervezett a közelben lévő Sástóhoz, Magyarország legmagasabban fekvő tavához. A tó és környéke remek szórakozási lehetőséget nyújt: csónakázótó, interaktív „Béka-tanösvény”, valamint a Mátra egyik legszebb panorámát nyújtó kilátója is itt található. A képzés elérte célját: hozzájárult a részt vevők szakmai ismereteinek gyarapításához és elősegítette a közös feladatok végrehajtásához szükséges munkakapcsolatok kiépítését.

KAESZA