Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Látogatási tilalom az MH EK összes telephelyén 2021. november 1-jétől visszavonásig!

Részletek

COVID-19 vonal hozzátartozók részére

2021. nov. 17. 16:07:01

COVID-19 információs vonalak kerültek kialakításra az MH Egészségügyi Központban ápolt, koronavírussal fertőzött betegek hozzátartozóinak tájékoztatása érdekében. Kérjük, hogy a pontos információk megismerése miatt kattintsanak a "Részletek" gombra.

Részletek

Szakmai továbbképzés Mátraházán

2017. május 4-5-én szakmai tovább képzésen vett részt az MH EK Orvosigazgatóság törzsállománya. A Mátraházán megrendezett két napos képzés célja a Honvédkórház különböző szerveinek feladatait érintő tudnivalók megismerése, az eltérő szakterületen dolgozók együttműködésének javítása és nem utolsó sorban az állomány egységének megerősítése volt.

1609151302

A tréning első napján szakmai értékelést tartott Szabó István vezérőrnagy, az MH EK parancsnoka, Dr. Tamás Róbert orvos dandártábornok, orvosigazgató és Nikliné Gáldonyi Edina, gazdasági igazgató. A részt vevők tájékoztatást kaptak az intézményt érintő fontos kérdésekről, változásokról. A továbbképzés jegyében előadást tartott Dr. Muzsay Ildikó orvos ezredes, az Egészségügyi Szervezési Intézet igazgatója, Dr. Hasznosné Dr. Sklánitz Lucia főgyógyszerész, Halasi Andrea, a Kontrolling és Finanszírozási Osztály osztályvezetője, Fekete Róbert alezredes, a Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat állományából és Dr. Kiss Gabriella, a Szakmai és Betegbiztonsági Alosztály főelőadója. A szakmai programok után a jelenlévőknek lehetőségük volt kötetlenül elbeszélgetni egymással. Este Orvosigazgató Úr fakanalat ragadva vadpörkölttel vendégelte meg a megjelent állományt.

1609151302

A második nap az aktív kikapcsolódásról szólt. A csapat kirándulást szervezett a közelben lévő Sástóhoz, Magyarország legmagasabban fekvő tavához. A tó és környéke remek szórakozási lehetőséget nyújt: csónakázótó, interaktív „Béka-tanösvény”, valamint a Mátra egyik legszebb panorámát nyújtó kilátója is itt található. A képzés elérte célját: hozzájárult a részt vevők szakmai ismereteinek gyarapításához és elősegítette a közös feladatok végrehajtásához szükséges munkakapcsolatok kiépítését.

Legfrissebb hírek
    Honvédkórházért Közhasznú Alapítvány
    1%_felhívás
    ESZA  KA