Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

Oltási időpontfoglalás a lakossági portálon: eeszt.gov.hu

2021. ápr. 23. 15:41:25

Az Országos Kórházi Főigazgatóság a koronavírus elleni védekezés keretében a lakosság részére új, oltási időpontfoglaló felületet hozott létre az EESZT Lakossági Portálján. A rendszer egyéni oltási időpontfoglalásra biztosít lehetőséget.

Részletek

1% támogatás

2021. máj. 6. 9:22:44

Kérjük, hogy adója 1%-val támogassa Ön is a Honvédkórházért Közhasznú Alapítványt. Adószám: 18094921-1-41

16-18 évesek Pfizer oltásával kapcsolatos információk

2021. máj. 12. 13:04:40

Mielőtt az oltásra érkeznek figyelmesen olvassák el az alábbi információkat.

Részletek

Szakmai továbbképzés Mátraházán

2017. május 10., szerda 9:32

2017. május 4-5-én szakmai tovább képzésen vett részt az MH EK Orvosigazgatóság törzsállománya. A Mátraházán megrendezett két napos képzés célja a Honvédkórház különböző szerveinek feladatait érintő tudnivalók megismerése, az eltérő szakterületen dolgozók együttműködésének javítása és nem utolsó sorban az állomány egységének megerősítése volt.

1609151302

A tréning első napján szakmai értékelést tartott Szabó István vezérőrnagy, az MH EK parancsnoka, Dr. Tamás Róbert orvos dandártábornok, orvosigazgató és Nikliné Gáldonyi Edina, gazdasági igazgató. A részt vevők tájékoztatást kaptak az intézményt érintő fontos kérdésekről, változásokról. A továbbképzés jegyében előadást tartott Dr. Muzsay Ildikó orvos ezredes, az Egészségügyi Szervezési Intézet igazgatója, Dr. Hasznosné Dr. Sklánitz Lucia főgyógyszerész, Halasi Andrea, a Kontrolling és Finanszírozási Osztály osztályvezetője, Fekete Róbert alezredes, a Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat állományából és Dr. Kiss Gabriella, a Szakmai és Betegbiztonsági Alosztály főelőadója. A szakmai programok után a jelenlévőknek lehetőségük volt kötetlenül elbeszélgetni egymással. Este Orvosigazgató Úr fakanalat ragadva vadpörkölttel vendégelte meg a megjelent állományt.

1609151302

A második nap az aktív kikapcsolódásról szólt. A csapat kirándulást szervezett a közelben lévő Sástóhoz, Magyarország legmagasabban fekvő tavához. A tó és környéke remek szórakozási lehetőséget nyújt: csónakázótó, interaktív „Béka-tanösvény”, valamint a Mátra egyik legszebb panorámát nyújtó kilátója is itt található. A képzés elérte célját: hozzájárult a részt vevők szakmai ismereteinek gyarapításához és elősegítette a közös feladatok végrehajtásához szükséges munkakapcsolatok kiépítését.

KAESZA