Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Ideiglenes intézkedés a látogatási tilalom feloldásáról

2021. máj. 21. 16:30:47

Tisztelt Látogatók! Hivatkozva az NNK 30308-1/2021/EÜIG/05.20 határozatra, valamint az emberi erőforrások minisztere 11/2021 (V. 19) számú egyedi miniszteri utasítására 2021. május 27-től az MH EK nem COVID-19 fekvőbeteg ellátást nyújtó osztályain ápolt beteg látogatására az alábbiak szerint

Részletek

Kétnyelvű, SARS-CoV-2 elleni oltási igazolással kapcsolatos tájékoztatás

2021. máj. 27. 18:05:34

Felhívjuk kedves betegeink figyelmét, hogy a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) állásfoglalása értelmében külföldi utazáshoz szükséges kétnyelvű, SARS-CoV-2 elleni oltási igazolást az oltott személy részére bármely engedéllyel rendelkező egészségügyi szolgáltató kiállíthat– ide értve a beteg választott háziorvosát is –az eredeti oltási dokumentum adataival megegyezően. A rendelkezés alapján az igazolás kiadásához nem szükséges az oltást végző intézményt felkeresni.

Részletek

Pályázati felhívás honvédségi ösztöndíjra 2021

2021. jún. 10. 11:56:02

Magyarország honvédelmi minisztere pályázatot hirdet a Honvédelmi Minisztérium által folyósított ösztöndíj elnyerésére. Az ösztöndíjra pályázatot nyújthatnak be a felsőoktatási intézmény nappali munkarendű felsőfokú alapképzésében, mesterképzésében vagy osztatlan képzésében, nappali munkarendű szakképzés keretében hallgatói jogviszonyban álló; továbbá iskolarendszerű, esti, levelező munkarendű vagy távoktatásos formában, szakképzés keretében tanulmányokat folytató tanulók.

Részletek

Szakmai továbbképzés Mátraházán

2017. május 10., szerda 9:32

2017. május 4-5-én szakmai tovább képzésen vett részt az MH EK Orvosigazgatóság törzsállománya. A Mátraházán megrendezett két napos képzés célja a Honvédkórház különböző szerveinek feladatait érintő tudnivalók megismerése, az eltérő szakterületen dolgozók együttműködésének javítása és nem utolsó sorban az állomány egységének megerősítése volt.

1609151302

A tréning első napján szakmai értékelést tartott Szabó István vezérőrnagy, az MH EK parancsnoka, Dr. Tamás Róbert orvos dandártábornok, orvosigazgató és Nikliné Gáldonyi Edina, gazdasági igazgató. A részt vevők tájékoztatást kaptak az intézményt érintő fontos kérdésekről, változásokról. A továbbképzés jegyében előadást tartott Dr. Muzsay Ildikó orvos ezredes, az Egészségügyi Szervezési Intézet igazgatója, Dr. Hasznosné Dr. Sklánitz Lucia főgyógyszerész, Halasi Andrea, a Kontrolling és Finanszírozási Osztály osztályvezetője, Fekete Róbert alezredes, a Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat állományából és Dr. Kiss Gabriella, a Szakmai és Betegbiztonsági Alosztály főelőadója. A szakmai programok után a jelenlévőknek lehetőségük volt kötetlenül elbeszélgetni egymással. Este Orvosigazgató Úr fakanalat ragadva vadpörkölttel vendégelte meg a megjelent állományt.

1609151302

A második nap az aktív kikapcsolódásról szólt. A csapat kirándulást szervezett a közelben lévő Sástóhoz, Magyarország legmagasabban fekvő tavához. A tó és környéke remek szórakozási lehetőséget nyújt: csónakázótó, interaktív „Béka-tanösvény”, valamint a Mátra egyik legszebb panorámát nyújtó kilátója is itt található. A képzés elérte célját: hozzájárult a részt vevők szakmai ismereteinek gyarapításához és elősegítette a közös feladatok végrehajtásához szükséges munkakapcsolatok kiépítését.

KAESZA