Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

Tájékoztatás az Astra-Zeneca oltás elhalasztásáról

2021. márc. 5. 13:00:50

Tájékoztatjuk az érintett lakosokat, hogy az Operatív Törzs döntése szerint március 6-7-én az Astra-Zeneca oltás elmarad. Az oltás új időpontjáról központi értesítést fognak kapni. Kérjük megértésüket!

Részletek

Szakmai siker a Honvéd Testalkati Program

2018. szeptember 13., csütörtök 9:54

A Magyar Elhízástudományi Társaság, a Magyar Alvás Szövetség és a Premium Health Concepts Kft. együttműködésével 2018. szeptember 08-án Budaörsön, a Holiday Inn hotelben került megrendezésre a Premium Továbbképzés és Találkozó, melyre az MH EK Pszichológiai és Egészségmagatartási Intézet Egészségfejlesztési Osztályának (továbbiakban: Osztály) szakembereit is felkérték a Honvéd Testalkati Program tapasztalatairól szóló prezentáció megtartására. 

Novák Attila százados, egészségügyi tiszt előadását nagy érdeklődéssel fogadta a szakmai közönség, Dr. Halmy Eszter a Magyar Elhízástudományi Társaság elnöke és Dr. Tóth Tamás főtitkár további közös munkára kérte fel az Osztály szakembereit.

1609151671
Az MH Egészségügyi Központ a Magyar Honvédség érdekeit és szakmai álláspontját szem előtt tartva, a testsúly rehabilitációra szoruló és ezért tenni akaró állomány támogatása, segítése érdekében együttműködési megállapodást kötött a Premium Health Concepts Kft-vel, mely szerződés a konferencián további egy évvel meghosszabbításra került.

Dr. Molnár Siegfried, a Premium Health Concepts Kft. ügyvezető igazgatója az előadást megköszönve egy Fujitsu Life Book átadásával járult hozzá a Honvéd Testalkati Program eszközparkjának bővítéséhez.

1609151671

Az Osztály szakemberei a jövőben is szeretnének kiemelt hangsúlyt fektetni az egészségtudatos életmód kialakítására az MH állományának körében, melyhez nagyon jó lehetőséget nyújtanak a témával kapcsolatos civil rendezvényeken való részvételek.

KAESZA