Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Ideiglenes intézkedés a látogatási tilalom feloldásáról

2021. máj. 21. 16:30:47

Tisztelt Látogatók! Hivatkozva az NNK 30308-1/2021/EÜIG/05.20 határozatra, valamint az emberi erőforrások minisztere 11/2021 (V. 19) számú egyedi miniszteri utasítására 2021. május 27-től az MH EK nem COVID-19 fekvőbeteg ellátást nyújtó osztályain ápolt beteg látogatására az alábbiak szerint

Részletek

Kétnyelvű, SARS-CoV-2 elleni oltási igazolással kapcsolatos tájékoztatás

2021. máj. 27. 18:05:34

Felhívjuk kedves betegeink figyelmét, hogy a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) állásfoglalása értelmében külföldi utazáshoz szükséges kétnyelvű, SARS-CoV-2 elleni oltási igazolást az oltott személy részére bármely engedéllyel rendelkező egészségügyi szolgáltató kiállíthat– ide értve a beteg választott háziorvosát is –az eredeti oltási dokumentum adataival megegyezően. A rendelkezés alapján az igazolás kiadásához nem szükséges az oltást végző intézményt felkeresni.

Részletek

Pályázati felhívás honvédségi ösztöndíjra 2021

2021. jún. 10. 11:56:02

Magyarország honvédelmi minisztere pályázatot hirdet a Honvédelmi Minisztérium által folyósított ösztöndíj elnyerésére. Az ösztöndíjra pályázatot nyújthatnak be a felsőoktatási intézmény nappali munkarendű felsőfokú alapképzésében, mesterképzésében vagy osztatlan képzésében, nappali munkarendű szakképzés keretében hallgatói jogviszonyban álló; továbbá iskolarendszerű, esti, levelező munkarendű vagy távoktatásos formában, szakképzés keretében tanulmányokat folytató tanulók.

Részletek

Szakmai siker a Honvéd Testalkati Program

2018. szeptember 13., csütörtök 9:54

A Magyar Elhízástudományi Társaság, a Magyar Alvás Szövetség és a Premium Health Concepts Kft. együttműködésével 2018. szeptember 08-án Budaörsön, a Holiday Inn hotelben került megrendezésre a Premium Továbbképzés és Találkozó, melyre az MH EK Pszichológiai és Egészségmagatartási Intézet Egészségfejlesztési Osztályának (továbbiakban: Osztály) szakembereit is felkérték a Honvéd Testalkati Program tapasztalatairól szóló prezentáció megtartására. 

Novák Attila százados, egészségügyi tiszt előadását nagy érdeklődéssel fogadta a szakmai közönség, Dr. Halmy Eszter a Magyar Elhízástudományi Társaság elnöke és Dr. Tóth Tamás főtitkár további közös munkára kérte fel az Osztály szakembereit.

1609151671
Az MH Egészségügyi Központ a Magyar Honvédség érdekeit és szakmai álláspontját szem előtt tartva, a testsúly rehabilitációra szoruló és ezért tenni akaró állomány támogatása, segítése érdekében együttműködési megállapodást kötött a Premium Health Concepts Kft-vel, mely szerződés a konferencián további egy évvel meghosszabbításra került.

Dr. Molnár Siegfried, a Premium Health Concepts Kft. ügyvezető igazgatója az előadást megköszönve egy Fujitsu Life Book átadásával járult hozzá a Honvéd Testalkati Program eszközparkjának bővítéséhez.

1609151671

Az Osztály szakemberei a jövőben is szeretnének kiemelt hangsúlyt fektetni az egészségtudatos életmód kialakítására az MH állományának körében, melyhez nagyon jó lehetőséget nyújtanak a témával kapcsolatos civil rendezvényeken való részvételek.

KAESZA