Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Stratégiai szövetség az egészségügyben

2019. április 5., péntek 9:09

A már jelenleg is kiváló együttműködését erősítette és újította meg az MH Egészségügyi Központ és a Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórháza április 4-én, Budapesten. A két egészségügyi szervezet közös célkitűzése, hogy új szintre emeljék a kölcsönös szakmai kapcsolatot.

Az észak- és közép-magyarországi terület fekvő betegeinek legmagasabb progresszivitási szintű ellátása a Magyar Honvédség Egészségügyi Központjában, a gyermekbetegeké pedig a Bethesda Gyermekkórházban történik. A két intézmény így egymás munkáját kiegészítve működik közre az egészségügyben, amely közös munka a csütörtökön aláírt együttműködési megállapodással új szintre emelkedett. Mindamellett, hogy az Egészséges Budapest Program szükségessé is teszi ezt a kórházak közötti kezdeményezést, a szakmai munka megerősítése új lendületet is ad a két szervezetnek.

1609151834

A megújított együttműködési szerződést az MH Egészségügyi Központ részéről az intézmény parancsnoka, Kun Szabó István vezérőrnagy, a Bethesda Gyermekkórház részéről pedig dr. Velkey György főigazgató írták alá. Mint hangsúlyozták, az immáron évtizedes múltra visszatekintő szoros együttműködés a jelen megállapodással megerősödött és új irányt kapott, hiszen a két kórház összehangolt működést és közös fejlesztési irányokat jelölt ki többek között a sürgősségi betegellátás, egyes sebészeti szakterületek, a szülészet és nőgyógyászat, valamint az újszülött-ellátás területén.

1609151834

Kun Szabó István vezérőrnagy – dr. Velkey Györggyel egyetértésben – beszédében kiemelte, hogy két igen dinamikusan fejlődő, sok speciális beteget ellátó kórház erősíti meg stratégiai szövetségét, amelyek együttesen garantálni tudják a legmagasabb szintű betegállátást térségükben.

1609151834

A rendezvényen jelen volt még többek között dr. Stubnya Gusztáv, az Egészséges Budapest Program egészségfejlesztési igazgatója, illetve Bogárdi-Szabó István, a Magyarországi Református Egyház zsinatának lelkészi elnöke is, akik mindketten üdvözölték az együttműködési megállapodást.

Forrás: honvedelem.hu (Fotó és cikk: Snoj Péter)

KAESZA