Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Sportnapon mérte össze teljesítményét az MH EK állománya

2016. július 5., kedd 7:29

A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ dolgozói a fehér köpenyeket és egyenruhákat edzőruhára cserélve, ezúttal sportteljesítményüket mérték össze az intézmény sportnapján, 2016. július 1-jén.

1609151147

Az Magyar Egészségügy Napja alkalmából csütörtökön hivatalos ünnepséggel, pénteken kötetlenebb, sportvetélkedős rendezvénnyel köszöntötte a nemes szakterületen dolgozók tevékenységét az MH Egészségügyi Központ.

MH EK fegyvernemi napjának számító Semmelweis-napon, a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ kiképzőbázisára közel 300 dolgozó érkezett, hogy jóhangulatú mérkőzések keretében mérje össze teljesítményét.

A rendezvény a parancsnoki megnyitóval vette kezdetét, ahol Szabó István vezérőrnagy köszöntötte a szép számban megjelent állományt és minden résztvevőnek balesetmentes és sportszerű versenyzést kívánt.

1609151147

A megnyitót követően az alakulótéren – rendhagyó módon – a sorakozó nem elöljáró fogadása miatt történt, hanem Katus Attila hatszoros világ- és kétszeres Európa aerobik bajnok által vezetett bemelegítés okán. Katus Attila, a SOTE Testnevelési és Sporttudományi kar óraadó tanára, személyi edző és aerobik oktató vidám hangulatú sportfoglalkozása során alaposan átmozgatta a jelenlévőket, majd egészségfejlesztő célzattal szólt néhány szót az állományhoz, kiemelve: „ A mozgás és a sport szeretete mindenkié. ”

Alapos bemelegítés után következtek a versenyszámok, így a kötélhúzás, mentőtoló, labdarúgó és fekvenyomó bajnokságok, valamint a sor-váltóverseny és a 450 méteres váltófutás.

Folyamatos programként ezúttal nem lőfegyverekkel, hanem nyilakkal lőhetett célba minden érdeklődő, az íjászattal 1975 óta foglalkozó Szöllősi Antal vezetésével, aki olimpiai és terep szakágban válogatott kerettag volt és több országos bajnoki címet is szerezett.

1609151147

További szabadidős programokként a jelenlévőknek latin tánc, hastánc, aerobic, asztalitenisz, sakk, liget-röplabda, tollaslabda, petanque és sakk kipróbálására nyílt lehetősége.

A nap végén az eredményhirdetés során Szabó István vezérőrnagy átadta az okleveleket és serlegeket a versenyszámok győzteseinek és megköszönte, hogy a kánikula ellenére ilyen szép számmal és teljes erőbedobással küzdött és sportolt az állomány.

A rendezvényt követően koncertet adott a rendezvénynek helyszínt adó kiképzőbázis parancsnokának részvételével a Rocklabor zenekar.

1609151147
KAESZA