Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Ritka esemény: újra baba született a Sürgősségi Centrumban

2020. december 3., csütörtök 13:04

A COVID-19 okozta járványügyi helyzet jelentős terhet ró az egészségügyi dolgozókra, de ennek ellenére lélekemelő történetek is előfordulnak. 2020. november 25-én nem mindennapi eset történt az MH Egészségügyi Központ Sürgősségi Centrumában: életveszélyes, súlyos állapotban lévő kismama került az intézménybe. A 37. hétben lévő, várandós hölgynél terhességi toxémiát állapítottak meg, amely a kismamára és a babára is veszélyes állapot, ezért azonnali beavatkozást igényelt. 

1609152339
Munkatársaink felismerve a veszélyt, a sürgősségi császármetszés mellett döntöttek, amely során világra segítették a kisbabát. A nem mindennapi eset során a szakképzett műtős, intenzív terápiás, nőgyógyász kollégáink és a Peter Cerny Alapítvány munkatársai megmentették a baba és a mama életét.
Jelenleg a baba és a mama is jól vannak, ápolásuk a továbbiakban is az MH Egészségügyi Központban folytatódik.
Az intézmény sürgősségijén már korábban is történt születés, amelyről az alábbi linken olvashatnak.
KAESZA