Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Csomagátadás a látogatási tilalom idején

2021. márc. 7. 16:52:25

A jelenleg érvényben lévő látogatási tilalom alatt a bent fekvő betegeink saját biztonságuk érdekében nem találkozhatnak hozzátartozóikkal, de fontosnak tartjuk, hogy itt tartózkodásuk ideje alatt is megkaphassák szükséges csomagjaikat szeretteiktől.

Részletek

Réteges Védelem 2018 – honvédelmi gyakorlat Kőbányán

2018. november 9., péntek 11:06

Nagyszabású együttműködési gyakorlatot szervezett Budapest Főváros Védelmi Bizottsága november 7-én és 8-án, Kőbányán. A „Réteges Védelem 2018” elnevezésű gyakorlat célja a beavatkozásban résztvevő szervezetek együttműködésének fejlesztése és a koordinációs folyamatok gyorsítása volt, ezáltal növelve a főváros és Magyarország biztonságát.

A gyakorlat végrehajtásában az MH Egészségügyi Központ mobil orvoscsoportja 3 fővel vett részt, valamint a szakmai tapasztalatok feldolgozása érdekében további 3 fő megfigyelőként volt jelen.

Forrás: honvedelem.hu

KAESZA