Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Látogatási tilalom az MH EK összes telephelyén 2021. november 1-jétől visszavonásig!

Részletek

COVID-19 vonal hozzátartozók részére

2021. nov. 17. 16:07:01

COVID-19 információs vonalak kerültek kialakításra az MH Egészségügyi Központban ápolt, koronavírussal fertőzött betegek hozzátartozóinak tájékoztatása érdekében. Kérjük, hogy a pontos információk megismerése miatt kattintsanak a "Részletek" gombra.

Részletek

Részvettünk az alpesi síversenyen Olaszországban

Az olasz Alpesi Csapatok Parancsnoksága 2013. február 4 és 9. között rendezte meg a Campionati Sciistici delle Truppe Alpine (Ca.S.T.A) síversenyt Olaszországban San Candido, Sesto és Dobbiaco helyszínein.

A versenyen 11 nemzet – Amerikai Egyesült Államok, Argentína, Bulgária, Lengyelország, Libanon, Olaszország, Macedonia, Magyarország, Németország, Spanyolország, Szlovénia – katonái vettek részt, ahol a különböző téli sportágakban, mint például a sífutás, a biathlon, óriás szlalom és a túlélő hegyi sítúrában mérethették össze erőiket. A verseny elsődleges célja a megmérettetésen túl a katonabarátság erősítése volt a résztvevő nemzetek között.

1609150743

Az Egészségügyi Központ egészségfejlesztéssel foglalkozó tisztje, Hegedűs Csaba főhadnagy is tagja volt annak a Magyar Honvédséget képviselő 3 fős csapatnak, akik először vettek részt ezen a nagyszabású, jól megszervezett nemzetközi katonai sporteseményen. A magyar csapat a Nemzetközi Síszövetség (FIS) szabályai által lebonyolított óriás szlalom versenyszámában a 7. helyezést érte el, ami a technikai felszerelésbeli hiányosságok, valamint az ország földrajzi adottságából adódó különbségek figyelembevételével kiváló eredményként könyvelhető el.

1609150744
Legfrissebb hírek
    Honvédkórházért Közhasznú Alapítvány
    1%_felhívás
    ESZA  KA