Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Részvettünk az alpesi síversenyen Olaszországban

Részvettünk az alpesi síversenyen Olaszországban

2013. február 25., hétfő 14:01

Az olasz Alpesi Csapatok Parancsnoksága 2013. február 4 és 9. között rendezte meg a Campionati Sciistici delle Truppe Alpine (Ca.S.T.A) síversenyt Olaszországban San Candido, Sesto és Dobbiaco helyszínein.

A versenyen 11 nemzet – Amerikai Egyesült Államok, Argentína, Bulgária, Lengyelország, Libanon, Olaszország, Macedonia, Magyarország, Németország, Spanyolország, Szlovénia – katonái vettek részt, ahol a különböző téli sportágakban, mint például a sífutás, a biathlon, óriás szlalom és a túlélő hegyi sítúrában mérethették össze erőiket. A verseny elsődleges célja a megmérettetésen túl a katonabarátság erősítése volt a résztvevő nemzetek között.

1609150743

Az Egészségügyi Központ egészségfejlesztéssel foglalkozó tisztje, Hegedűs Csaba főhadnagy is tagja volt annak a Magyar Honvédséget képviselő 3 fős csapatnak, akik először vettek részt ezen a nagyszabású, jól megszervezett nemzetközi katonai sporteseményen. A magyar csapat a Nemzetközi Síszövetség (FIS) szabályai által lebonyolított óriás szlalom versenyszámában a 7. helyezést érte el, ami a technikai felszerelésbeli hiányosságok, valamint az ország földrajzi adottságából adódó különbségek figyelembevételével kiváló eredményként könyvelhető el.

1609150744
KAESZA