Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Remekeltek az MH EK futói a félmaratoni távokon

2017. november 8., szerda 15:12

Félmaratoni futóversenyeken csapatban és egyéniben elért harmadik helyekért vehettek át díjakat az MH Egészségügyi Központ munkatársai.

Az MH Egészségügyi Központ futócsapatának csoportja hivatalos volt az Országos Mentőszolgálat székházába, ahol a 2017 évi 24. K&H mozdulj! maraton- és félmaraton váltón meghirdetett Egészségőr Kupa és a 32. Wizz Air Budapest Félmaratonon megrendezett egyéni Orvos Félmaraton Bajnokság eredmény kihirdetésére és díjkiosztóját tartották 2017. október 26. -án.

Az MH EK 6 fős női váltó csapata a III. helyezést érte el az Egészségőr Kupán.

1609151442


A csapat tagjai:

Bene Mónika őrnagy
Szilágyi Ferenc Sándorné őrnagy
Husonyicza Andrea törzsőrmester
Konta Andrea közalkalmazott
Muskovits Dóra közalkalmazott
Szakács Tímea közalkalmazott

Polonyiné Dr. Svéd Amelita őrnagy az Orvos Félmaraton Bajnokságon egyéniben III. helyezést ért el.
KAESZA