Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Ideiglenes intézkedés a látogatási tilalom feloldásáról

2021. máj. 21. 16:30:47

Tisztelt Látogatók! Hivatkozva az NNK 30308-1/2021/EÜIG/05.20 határozatra, valamint az emberi erőforrások minisztere 11/2021 (V. 19) számú egyedi miniszteri utasítására 2021. május 27-től az MH EK nem COVID-19 fekvőbeteg ellátást nyújtó osztályain ápolt beteg látogatására az alábbiak szerint

Részletek

Kétnyelvű, SARS-CoV-2 elleni oltási igazolással kapcsolatos tájékoztatás

2021. máj. 27. 18:05:34

Felhívjuk kedves betegeink figyelmét, hogy a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) állásfoglalása értelmében külföldi utazáshoz szükséges kétnyelvű, SARS-CoV-2 elleni oltási igazolást az oltott személy részére bármely engedéllyel rendelkező egészségügyi szolgáltató kiállíthat– ide értve a beteg választott háziorvosát is –az eredeti oltási dokumentum adataival megegyezően. A rendelkezés alapján az igazolás kiadásához nem szükséges az oltást végző intézményt felkeresni.

Részletek

Pályázati felhívás honvédségi ösztöndíjra 2021

2021. jún. 10. 11:56:02

Magyarország honvédelmi minisztere pályázatot hirdet a Honvédelmi Minisztérium által folyósított ösztöndíj elnyerésére. Az ösztöndíjra pályázatot nyújthatnak be a felsőoktatási intézmény nappali munkarendű felsőfokú alapképzésében, mesterképzésében vagy osztatlan képzésében, nappali munkarendű szakképzés keretében hallgatói jogviszonyban álló; továbbá iskolarendszerű, esti, levelező munkarendű vagy távoktatásos formában, szakképzés keretében tanulmányokat folytató tanulók.

Részletek

Rektori látogatás

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem rektora, Dr. Koltay András látogatott az MH Egészségügyi Központba  2019. október 9-én.

1609152019
A szakmai látogatás, a 2019. július 19-én, a két intézmény által megkötött megállapodásban meghatározott hosszú távú együttműködés első eseménye volt, melyre Dr. Kun Szabó István vezérőrnagy, az MH EK parancsnoka meghívására érkezett a Közszolgálati Egyetem rektora, a tudományos dékán helyettes, Dr. Krajnc Zoltán ezredes kíséretében.

A vendégek, a vezető állomány társaságában hallgathattak meg előadást a központ feladatairól, működéséről, illetve a NATO Katona-Egészségügyi Kiválósági Központ munkájáról.
Ezt követően a látogatók egy rövid kórházbejáráson betekintést nyerhettek a Sürgősségi Centrum, valamint a Járóbeteg Szakrendelő Intézet mindennapi életébe, a beteg fogadás és ellátás folyamataiba az ott alkalmazott rendszerekbe.

1609152019
Az esemény az Egyetem és a MH Egészségügyi Központ szakmai együttműködésének további kiépítéséhez adott jó alapot.
KAESZA