Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Rektori látogatás

2019. október 10., csütörtök 11:24

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem rektora, Dr. Koltay András látogatott az MH Egészségügyi Központba  2019. október 9-én.

1609152019
A szakmai látogatás, a 2019. július 19-én, a két intézmény által megkötött megállapodásban meghatározott hosszú távú együttműködés első eseménye volt, melyre Dr. Kun Szabó István vezérőrnagy, az MH EK parancsnoka meghívására érkezett a Közszolgálati Egyetem rektora, a tudományos dékán helyettes, Dr. Krajnc Zoltán ezredes kíséretében.

A vendégek, a vezető állomány társaságában hallgathattak meg előadást a központ feladatairól, működéséről, illetve a NATO Katona-Egészségügyi Kiválósági Központ munkájáról.
Ezt követően a látogatók egy rövid kórházbejáráson betekintést nyerhettek a Sürgősségi Centrum, valamint a Járóbeteg Szakrendelő Intézet mindennapi életébe, a beteg fogadás és ellátás folyamataiba az ott alkalmazott rendszerekbe.

1609152019
Az esemény az Egyetem és a MH Egészségügyi Központ szakmai együttműködésének további kiépítéséhez adott jó alapot.
KAESZA