Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Rektori látogatás a Honvédkórházban

2013. március 14., csütörtök 12:59

„Megtiszteltetésnek érzem, hogy a Magyar Honvédség Honvédkórházában lehetek, hiszen a műveleti területeken tapasztalatot szerzett egészségügyi szakemberek tudása mindig is motorja volt és lesz egy kórház fejlődésének” – mondta Prof. José Manuel C.V. Cosmelli, a New York-i Állami Pro Deo Egyetem rektora, aki kíséretével együtt meglátogatta a Magyar Honvédség Egészségügyi Központot február 28-án.

A delegációt Prof. Dr. Grósz Andor orvos dandártábornok, MH Egészségügyi főnök és Dr. Sticz László mérnök ezredes, az MH Egészségügyi Központ törzsfőnöke fogadta.

1609150745
1609150745
1609150746
A látogatás annak az elismerésnek köszönhető, hogy a Jeruzsálemi Szent János Szuverén Máltai Lovagrend Autonóm Perjelségek Szövetsége fenntartásában működő New York-i Állami Pro Deo Egyetem, 2013. február 28-án az Általános Orvosi és Egészségügyi Kar Fizioterápiás egyetemi tanárává nevezte ki Dr.habil Sandra Sándor Ph. D. nyá. ezredest, egyetemi docenst, aki az MH Egészségügyi Központ Honvédkórház Reumatológia Szakrendelésének vezető főorvosa.
1609150745
A korábban kizárólag patriarchális stúdiumként működő egyházi jogú intézmény az elmúlt évtizedben sorra indította el képzéseit és kötött együttműködési megállapodásokat a világ több vezető egyetemével. Az egyetem döntően humán képzési irányokkal rendelkezik, viszont képzési tematikájában hangsúlyosan jelenik meg a speciális felkészülést igénylő szakterületek magas szintű oktatása, amelynek kidolgozása már folyamatban van. Az egyik ilyen szakirány beindítása Magyarországon az elektroterápiás képzés, melynek vezetésére Prof. Dr. Sandra Sándort kérték fel. Az MH Egészségügyi Központ Honvédkórházával már megkezdődtek a tárgyalások arra vonatkozóan, hogy az intézmény biztosítsa a képzés gyakorlati helyszínét. Prof. José Manuel C. V. Cosmellit látogatása során kíséretével együtt Prof. Dr. Sandra Sándor kalauzolta végig a Fizikoterápiás Kezelőn, megmutatva azokat a helyiségeket, ahol a betegeket gyógyítják.

1609150746
KAESZA