Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Látogatási tilalom az MH EK összes telephelyén 2021. november 1-jétől visszavonásig!

Részletek

COVID-19 vonal hozzátartozók részére

2021. nov. 17. 16:07:01

COVID-19 információs vonalak kerültek kialakításra az MH Egészségügyi Központban ápolt, koronavírussal fertőzött betegek hozzátartozóinak tájékoztatása érdekében. Kérjük, hogy a pontos információk megismerése miatt kattintsanak a "Részletek" gombra.

Részletek

Rektori látogatás a Honvédkórházban

„Megtiszteltetésnek érzem, hogy a Magyar Honvédség Honvédkórházában lehetek, hiszen a műveleti területeken tapasztalatot szerzett egészségügyi szakemberek tudása mindig is motorja volt és lesz egy kórház fejlődésének” – mondta Prof. José Manuel C.V. Cosmelli, a New York-i Állami Pro Deo Egyetem rektora, aki kíséretével együtt meglátogatta a Magyar Honvédség Egészségügyi Központot február 28-án.

A delegációt Prof. Dr. Grósz Andor orvos dandártábornok, MH Egészségügyi főnök és Dr. Sticz László mérnök ezredes, az MH Egészségügyi Központ törzsfőnöke fogadta.

1609150745
1609150745
1609150746
A látogatás annak az elismerésnek köszönhető, hogy a Jeruzsálemi Szent János Szuverén Máltai Lovagrend Autonóm Perjelségek Szövetsége fenntartásában működő New York-i Állami Pro Deo Egyetem, 2013. február 28-án az Általános Orvosi és Egészségügyi Kar Fizioterápiás egyetemi tanárává nevezte ki Dr.habil Sandra Sándor Ph. D. nyá. ezredest, egyetemi docenst, aki az MH Egészségügyi Központ Honvédkórház Reumatológia Szakrendelésének vezető főorvosa.
1609150745
A korábban kizárólag patriarchális stúdiumként működő egyházi jogú intézmény az elmúlt évtizedben sorra indította el képzéseit és kötött együttműködési megállapodásokat a világ több vezető egyetemével. Az egyetem döntően humán képzési irányokkal rendelkezik, viszont képzési tematikájában hangsúlyosan jelenik meg a speciális felkészülést igénylő szakterületek magas szintű oktatása, amelynek kidolgozása már folyamatban van. Az egyik ilyen szakirány beindítása Magyarországon az elektroterápiás képzés, melynek vezetésére Prof. Dr. Sandra Sándort kérték fel. Az MH Egészségügyi Központ Honvédkórházával már megkezdődtek a tárgyalások arra vonatkozóan, hogy az intézmény biztosítsa a képzés gyakorlati helyszínét. Prof. José Manuel C. V. Cosmellit látogatása során kíséretével együtt Prof. Dr. Sandra Sándor kalauzolta végig a Fizikoterápiás Kezelőn, megmutatva azokat a helyiségeket, ahol a betegeket gyógyítják.

1609150746
Legfrissebb hírek
    Honvédkórházért Közhasznú Alapítvány
    1%_felhívás
    ESZA  KA