Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Csomagátadás a látogatási tilalom idején

2021. márc. 7. 16:52:25

A jelenleg érvényben lévő látogatási tilalom alatt a bent fekvő betegeink saját biztonságuk érdekében nem találkozhatnak hozzátartozóikkal, de fontosnak tartjuk, hogy itt tartózkodásuk ideje alatt is megkaphassák szükséges csomagjaikat szeretteiktől.

Részletek

Rákosmentén az Egészségügyi Központ

2018. június 22., péntek 12:13

2018. június 15-17. között került megrendezésre a VII. Rákosmenti Rendvédelmi és Katonai napok, Dr. Benkő Tibor honvédelmi miniszter úr fővédnökségével. A mára már hagyománnyá vált programsorozat 2012. évben kezdődött és az előző évekhez hasonlóan a Magyar Honvédség több alakulata is képviseltette magát, köztük a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ (MH EK) is.

1609151622
A rendezvényt Szabó István honvédelmi államtitkár, az MH EK korábbi parancsnoka, nyitotta meg. A családokat és a hazafiasságot megcélzó egész napos program keretén belül az MH EK sátránál diabetológia és dietetikai tanácsadást kaphattak az érdeklődök, továbbá vércukor és bőrgyógyászati szűrővizsgálaton is részt vehettek. Prevenciós témájú totók segítségével az érdeklődők felmérhették tudásukat az egészséges életmódot illetően, többek között testmozgás és egészségtudatos táplálkozás témakörökben. A kérdőíveket helyesen kitöltők népszerű prevenciós ajándékaink közül választhattak.
1609151623
A Magyar Honvédség mellett egyéb társszervek (rendőrség, katasztrófavédelem) statikus és dinamikus bemutatói színesítették az egész napos programot.

KAESZA