Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Pszichológusi kerekasztal az MH Egészségügyi Központban

2018. január 23., kedd 7:42

A katonai szolgálat ellátása a teljes végrehajtó állomány részére fokozott mentális és fizikai igénybevételt jelent. A katonák lelki egészségének megőrzése érdekében, és a parancsnoki állomány tevékenységét támogatva a Magyar Honvédség pszichológusai is részt vesznek a külföldi missziókban és hazai feladatokban.

1609151517

Ez a feladatellátás több rendhagyó elemet is magában foglal, ezért rendkívül fontos, hogy lehetőség nyíljon a tapasztalatok megosztására, megbeszélésére. Ezen tapasztalatok feldolgozása érdekében valósult meg az MH Egészségügyi Központ szervezésében az elmúlt év rendkívüli eseményeit feldolgozó „Pszichológusi kerekasztal” 2018. január 18-án.

A megbeszélés résztvevőit Dr. Kopcsó István orvos dandártábornok, MH egészségügyi főnök köszöntötte. Az egészségügyi főnök a pszichológiai biztosítás jelentőségét méltatta. Kiemelte a pszichológia egyre nagyobb elfogadottságát, és fontosságát, és a jövőt illetően, hivatkozva a Zrínyi 2026 programra, szólt ennek a képességnek a fejlesztéséről is.

1609151517

A megnyitót követően Andó Sándor ezredes, az MH EK Pszichológiai és Egészségmagatartási Intézet vezetője megköszönte a pszichológusok tevékenységét és ismertette a végrehajtott, valamint tervezett feladatokat. Ezt követően Molnár László András alezredes, osztályvezető végezte a program levezetését. A pszichológusok szakmai megbeszélés keretében foglalták össze az elmúlt év kihívást jelentő feladatait, külön figyelmet fordítva a műveleti területek krízisintervenciós tevékenységére.

1609151517

A kerekasztal zárásaként, rendhagyó programelemként, a résztvevők látogatást tettek a Sándor Palotában, ahol Szegő László dandártábornok a KEH Honvédelmi Főosztály főosztályvezetője kalauzolta a Magyar Honvédség pszichológusait.

KAESZA