Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Preventív bemutató a személyügyi igazgatás fegyvernemi napján

2012. szeptember 16., vasárnap 10:00

„A Magyar Honvédség Hadkiegészítő és Központi Nyilvántartó Parancsnokság 2012. augusztus 30-án a személyügyi igazgatás fegyvernemi napjának ünneplésével együtt a budapesti parancsnokság - az MH Katonai Igazgatási és Adatfeldolgozó Központ jogutódjaként- fennállásának 45. évfordulójáról is megemlékezett. Ezen kiemelkedő alkalmak okán az ünnepélyes állománygyűlésen részt vett Dr. Benkő Tibor vezérezredes, címzetes egyetemi docens (a Honvéd Vezérkar főnöke), valamint Bozó Tibor dandártábornok (a HVK Személyzeti Csoportfőnökség csoportfőnöke) is.

Az eseményre meghívásra kerültek Budapest helyőrségben állomásozó alakulatok, valamint társfegyveres és rendvédelmi szervek. A megnyitót követően a XIII. kerületi tűzoltók bemutatták a különböző oltási technikákat, a bátrabbak pedig a magasnyomású tűzoltás szakmai fogásaival ismerkedhettek meg. Az ORFK Dunakeszi Kiképző Központ drog, illetve robbanószer-kereső kutyáinak munkáját mindenki nagy érdeklődéssel figyelte. Elismerő tapsot kapott a MH BHD 32. Budapest Díszzászlóalj Katonai Díszelgő Csoportjának fegyveres alaki bemutatója. A Magyar Honvédség tűzszerészeinek sátrát szintén sokan keresték fel, ahol betekintést kaphattak a robbanószer hatástalanítás kemény és embert próbáló körülményeiről. A nap folyamán a sport és az egészségmegőrzés is vezető szerepet kapott, aerobik és kangoo bemutatók, valamint futball meccsek kerültek lebonyolításra a személyi állomány részére. Az egészségmegőrzéshez kapcsolódóan a MH Honvédkórház Egészségfejlesztési Intézetének szakemberei jelentek meg szakmai programjukkal, melynek során az egészséges életmóddal kapcsolatosan (elsősorban alkohol, drog, dohányzás és testmozgás témakörben), nyújtottak tájékoztatást, valamint szűrővizsgálatokat (vérnyomásmérés, antropometriai mérések, vércukor- és koleszterinszint mérés) végeztek. Az adatok kiértékelését követően életmódbeli-dietetikai tanácsadással szolgáltak. A résztvevők nagy számban keresték fel a Honvédkórház sátrát – közel 300 fő – az egészségtudatos magatartásuk továbbfejlesztésének céljából. Statikus bemutatót személyes jelenlétével megtisztelte a MH Hadkiegészítő és Központi Nyilvántartó Parancsnokság parancsnoka, Vanyur Tibor mk.ezredes, aki személyesen adta át az alakulat elismerő emléklapját a MH Honvédkórház jelen lévő prevenciós szakembereinek. Ezzel a nemes gesztussal is külön elismerve az MH HK EHHI Egészségfejlesztési intézet szakmai munkáját. ”
KAESZA