Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Látogatási tilalom az MH EK összes telephelyén 2021. november 1-jétől visszavonásig!

Részletek

COVID-19 vonal hozzátartozók részére

2021. nov. 17. 16:07:01

COVID-19 információs vonalak kerültek kialakításra az MH Egészségügyi Központban ápolt, koronavírussal fertőzött betegek hozzátartozóinak tájékoztatása érdekében. Kérjük, hogy a pontos információk megismerése miatt kattintsanak a "Részletek" gombra.

Részletek

Prevenciós program az Úszó Erődben is

A 31. Balaton-átúszást teljesítő több mint 6000 indulóból, honvédségi Úszó Erőd 277 tagját az MH EK Egészségfejlesztési Osztály szakemberei, Sótér Andrea alezredes vezetésével várták a sátrukba Balatonbogláron 2013. július 20-n.

1609150775

Az átlagosan körülbelül két és fél óra alatt megtett 5.2 kilométeres táv után az érdeklődők az egészségtudatos magatartás fejlesztésével kapcsolatban kaphattak új információkat. A program kiemelt témája a napsugárzás elleni védelem és a folyadékpótlás volt. Az Úszó Erőd rendezvény a közelmúltban meghirdetett Honvédelmi Kötelék program része volt, a rendezvényt Vargha Tamás, a HM parlamenti államtitkára nyitotta meg Révfülöpön. A balatonboglári célban felépített katonai táborban Dr. Orosz Zoltán altábornagy honvéd vezérkar főnök-helyettes, az Úszó Erőd parancsnoka adta át az elismeréseket a legtöbb katonát indító katonai alakulatoknak.

Legfrissebb hírek
    Honvédkórházért Közhasznú Alapítvány
    1%_felhívás
    ESZA  KA