Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Ideiglenes intézkedés a látogatási tilalom feloldásáról

2021. máj. 21. 16:30:47

Tisztelt Látogatók! Hivatkozva az NNK 30308-1/2021/EÜIG/05.20 határozatra, valamint az emberi erőforrások minisztere 11/2021 (V. 19) számú egyedi miniszteri utasítására 2021. május 27-től az MH EK nem COVID-19 fekvőbeteg ellátást nyújtó osztályain ápolt beteg látogatására az alábbiak szerint

Részletek

Kétnyelvű, SARS-CoV-2 elleni oltási igazolással kapcsolatos tájékoztatás

2021. máj. 27. 18:05:34

Felhívjuk kedves betegeink figyelmét, hogy a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) állásfoglalása értelmében külföldi utazáshoz szükséges kétnyelvű, SARS-CoV-2 elleni oltási igazolást az oltott személy részére bármely engedéllyel rendelkező egészségügyi szolgáltató kiállíthat– ide értve a beteg választott háziorvosát is –az eredeti oltási dokumentum adataival megegyezően. A rendelkezés alapján az igazolás kiadásához nem szükséges az oltást végző intézményt felkeresni.

Részletek

Pályázati felhívás honvédségi ösztöndíjra 2021

2021. jún. 10. 11:56:02

Magyarország honvédelmi minisztere pályázatot hirdet a Honvédelmi Minisztérium által folyósított ösztöndíj elnyerésére. Az ösztöndíjra pályázatot nyújthatnak be a felsőoktatási intézmény nappali munkarendű felsőfokú alapképzésében, mesterképzésében vagy osztatlan képzésében, nappali munkarendű szakképzés keretében hallgatói jogviszonyban álló; továbbá iskolarendszerű, esti, levelező munkarendű vagy távoktatásos formában, szakképzés keretében tanulmányokat folytató tanulók.

Részletek

Prevenciós program az Úszó Erődben is

A 31. Balaton-átúszást teljesítő több mint 6000 indulóból, honvédségi Úszó Erőd 277 tagját az MH EK Egészségfejlesztési Osztály szakemberei, Sótér Andrea alezredes vezetésével várták a sátrukba Balatonbogláron 2013. július 20-n.

1609150775

Az átlagosan körülbelül két és fél óra alatt megtett 5.2 kilométeres táv után az érdeklődők az egészségtudatos magatartás fejlesztésével kapcsolatban kaphattak új információkat. A program kiemelt témája a napsugárzás elleni védelem és a folyadékpótlás volt. Az Úszó Erőd rendezvény a közelmúltban meghirdetett Honvédelmi Kötelék program része volt, a rendezvényt Vargha Tamás, a HM parlamenti államtitkára nyitotta meg Révfülöpön. A balatonboglári célban felépített katonai táborban Dr. Orosz Zoltán altábornagy honvéd vezérkar főnök-helyettes, az Úszó Erőd parancsnoka adta át az elismeréseket a legtöbb katonát indító katonai alakulatoknak.

KAESZA