Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Prevenció az Úszó Erődben is

2014. július 22., kedd 13:21

A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ szakemberei az egészségügyi, közegészségügyi és járványügyi feladatok biztosítása mellett egészségfejlesztési, prevenciós tevékenységet is elláttak a 32. Balaton átúszás alkalmával is, ahol több mint 7000 résztvevő között 288 katona úszta le az 5200 méteres távot Révfülöp és Balatonboglár között 2014. július 19-n.

A Csapategészségügyi és Gyógyító Osztály munkatársai az egészségügyi biztosítás keretében a révfülöpi Úszó Erődben résztvevő 288 katona előzetes egészségügyi vizsgálatát, valamint a rendezvény folyamatos egészségügyi biztosítását látták el. Az esemény közegészségügyi biztosítását a Közegészségügyi és Járványügyi Szolgálat munkatársa végezte, míg az Egészségfejlesztési Osztály szakemberei a balatonboglári Úszóerődben várták életmód tanácsadással, test tömeg index/testzsír meghatározással a célba érkező katonákat és az érdeklődőket.
1609150869

Az úszók között voltak a nehézbúvárok is, akik átgyalogolták a Balaton medrét és a felderítő búvárok, akik különlegességgel is készültek. A debreceni MH 5. Bocskai István Lövészdandár szervezetébe tartozó 5/24. Bornemissza Gergely Felderítő Zászlóalj búvárai egy gumicsónakot vontattak át a túlpartra, két kislánnyal és édesanyjukkal a fedélzeten. A felderítő búvárok közel három óra alatt „vontatták át” a csónakot. A katonák bravúros teljesítményét a MH Egészségügyi Központ is jutalmazta. Az egészséges életmódot népszerűsítő ajándékcsomagot a tizenegyszeres átúszó, Dr. Orosz Zoltán altábornagy, a Honvéd Vezérkar főnök-helyettese és Dr. Sótér Andrea alezredes, az Egészségfejlesztési Osztály vezetője adta át a kiváló teljesítmény elismeréseként a csapat tagjainak.
1609150869
KAESZA