Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Látogatási tilalom az MH EK összes telephelyén 2021. november 1-jétől visszavonásig!

Részletek

COVID-19 vonal hozzátartozók részére

2021. nov. 17. 16:07:01

COVID-19 információs vonalak kerültek kialakításra az MH Egészségügyi Központban ápolt, koronavírussal fertőzött betegek hozzátartozóinak tájékoztatása érdekében. Kérjük, hogy a pontos információk megismerése miatt kattintsanak a "Részletek" gombra.

Részletek

PRÉMIUM szolgáltatás Balatonkenesén

A MH KJSZ Egészségfejlesztési Osztály képességében újdonságként jelenik meg a MH Egészségmegőrző Programot kiegészítő PRÉMIUM szolgáltatás, melyet a MH Balatonkenesei Rekreációs Központban július 11-én elsőként vehettek igénybe az ott üdülő vendégek. 

A táplálkozástudományi szaktanácsadó, a személyi edző, a mentálhigiénés egészségfejlesztő és az egészségpszichológus személyre szabott konzultációs lehetőséget biztosított a Prémium Programban résztvevőknek.
Új típusú szolgáltatásaink közé tartozik a vicardo (szívstressz) vizsgálat és a PSA (dülmirigy daganat) szűrés.
A program célja, hogy szűrővizsgálattal kiegészítve meghatározásra kerüljenek az egyéni ismert vagy eddig még nem ismert egészségügyi kockázatok, melyek alapján személyes konzultáció segítségével tájékozódhatnak az érdeklődők saját életmódjukból adódó rizikótényezőkről és a változtatás lehetőségeiről.
A szolgáltatás legközelebb 2013. augusztus 15-én vehető igénybe térítésmentesen – elsősorban az aktív állományú katonák részére – a Balatonkenesei üdülőben.

1609150774
Legfrissebb hírek
    Honvédkórházért Közhasznú Alapítvány
    1%_felhívás
    ESZA  KA