Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Látogatási tilalom az MH EK összes telephelyén 2021. november 1-jétől visszavonásig!

Részletek

COVID-19 vonal hozzátartozók részére

2021. nov. 17. 16:07:01

COVID-19 információs vonalak kerültek kialakításra az MH Egészségügyi Központban ápolt, koronavírussal fertőzött betegek hozzátartozóinak tájékoztatása érdekében. Kérjük, hogy a pontos információk megismerése miatt kattintsanak a "Részletek" gombra.

Részletek

PRÉMIUM szolgáltatás Balatonkenesén másodszor

A MH EK Egészségfejlesztési Osztály képességében újdonságként jelenik meg a MH Egészségmegőrző Programot kiegészítő PRÉMIUM szolgáltatás, melyet a MH Balatonkenesei Rekreációs Központban július 11-én első, majd augusztus 15-én második alkalommal vehettek igénybe az ott üdülő vendégek.

A program célja, hogy szűrővizsgálattal kiegészítve meghatározásra kerüljenek az egyéni ismert vagy eddig még nem ismert egészségügyi kockázatok, melyek alapján személyes konzultáció segítségével tájékozódhatnak az érdeklődők saját életmódjukból adódó rizikótényezőkről és a változtatás lehetőségeiről. Magáról a MH Egészségmegőrző Program Prémium szolgáltatásról a MH Balatonkenesei Rekreációs Központ hangosbemondó híradásaiban valamint az elhelyezett információs kiadványokon keresztül szerezhettek tudomást az érdeklődők. A program sikerességét tükrözte az a tény, hogy minden kiadott időpont előre betelt, vagyis valós igényekre hathatós megoldást tud nyújtani az újonnan indult MH Egészségmegőrző Program PRÉMIUM szolgáltatása.

1609150781
1609150781
Legfrissebb hírek
    Honvédkórházért Közhasznú Alapítvány
    1%_felhívás
    ESZA  KA