Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Perskindol készítmények alkalmazása a fizioterápiában

2016. május 20., péntek 12:55

A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Honvédkórház Reumatológia és Fizioterápia Szakrendelés vezetője, valamint az EWOPHARMA Hungary Kft. közös szervezésében megrendezésre került a ”PERSKINDOL készítmények alkalmazása a fizioterápiában” témájú továbbképzés 2016. április 16-án.

A szakrendelés vezetőjének Prof. Dr. Sandra Sándor med.habil PhD. főorvosnak szívügye, hogy mindenki, aki beteg emberek gyógyításával foglalkozik, megismerje az újabbnál újabb kezelési- és gyógyítási eljárásokat, melyek ismeretében a szakterületen dolgozók még eredményesebben tudják végezni munkájukat.

Az előadást Prof. Dr. Sandra Sándor és az EWOPHARMA Hungary Kft.képviselője Füzesi Zsolt közösen nyitották meg.
A rövid megnyitó után érdekes előadások voltak hallhatóak a PERSKINDOL készítményekkel történő kezelési és terápiás lehetőségekről.
A rendezvény előadói között olyan szakemberek voltak, mint Prof. Dr. Sandra Sándor med.habil. PhD. osztályvezető főorvos, aki több előadást is tartott, melyekben bemutatta a PERSKINDOL termékcsaládot, rávilágított a bőr jelentőségére a fizioterápiában és végezetül beszélt az iontoforézis lehetőségeiről.
Dr. László Gábor az MH EK reumatológus főorvosa ismertette az Ultrahang kezelés eljárásait, valamint egy előadás keretében megismerhettük az életkor szakaszait.
Dr. Szokoly Miklós PhD.,a Péterfy Kórház orvos igazgatója, mint mindig most is látványos előadást tartott a Lökéshullám terápiáról, melyet felvételekkel és képekkel tett még érdekesebbé.
Balázs Mária a BTL Magyarország Kft.képviseletében bemutatta korunk legmodernebb BTL-4000 SMART&PREMIUM HANDsFREE Sono UH készüléket.
Vásárhelyi Nagy Ildikó gyógytornász miután egy kicsit megmozgatta a hallgatóságot, megismertette a BOSU lehetőségeit mind a prevencióban, mind a gyógyításban és a sportban.
A Reumatológia és Fizioterápia Szakrendelő szakasszisztensei: Tóthné Fülep Beatrix, Vizi-Takács Judit, Ihászné Fügedi Éva és Buzás Ildikó gyógymasszőr szemléletes előadásaikban a napi munkájuk tapasztalatait összegezték, új technikákkal ismertették meg a hallgatóságot kiemelve a PERSKINDOL géllel végzett kombinált kezelések hatékonyságát.

Az esemény zárásakor Prof. Dr. Sandra Sándor és Füzes Zsolt egybehangzóan megerősítették, hogy a rendkívül hasznosnak bizonyult közös munkát a jövőben is tovább folytatják.

Szerző: Farkas-Madarász Szilvia
KAESZA