Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Ideiglenes intézkedés a látogatási tilalom feloldásáról

2021. máj. 21. 16:30:47

Tisztelt Látogatók! Hivatkozva az NNK 30308-1/2021/EÜIG/05.20 határozatra, valamint az emberi erőforrások minisztere 11/2021 (V. 19) számú egyedi miniszteri utasítására 2021. május 27-től az MH EK nem COVID-19 fekvőbeteg ellátást nyújtó osztályain ápolt beteg látogatására az alábbiak szerint

Részletek

Kétnyelvű, SARS-CoV-2 elleni oltási igazolással kapcsolatos tájékoztatás

2021. máj. 27. 18:05:34

Felhívjuk kedves betegeink figyelmét, hogy a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) állásfoglalása értelmében külföldi utazáshoz szükséges kétnyelvű, SARS-CoV-2 elleni oltási igazolást az oltott személy részére bármely engedéllyel rendelkező egészségügyi szolgáltató kiállíthat– ide értve a beteg választott háziorvosát is –az eredeti oltási dokumentum adataival megegyezően. A rendelkezés alapján az igazolás kiadásához nem szükséges az oltást végző intézményt felkeresni.

Részletek

Pályázati felhívás honvédségi ösztöndíjra 2021

2021. jún. 10. 11:56:02

Magyarország honvédelmi minisztere pályázatot hirdet a Honvédelmi Minisztérium által folyósított ösztöndíj elnyerésére. Az ösztöndíjra pályázatot nyújthatnak be a felsőoktatási intézmény nappali munkarendű felsőfokú alapképzésében, mesterképzésében vagy osztatlan képzésében, nappali munkarendű szakképzés keretében hallgatói jogviszonyban álló; továbbá iskolarendszerű, esti, levelező munkarendű vagy távoktatásos formában, szakképzés keretében tanulmányokat folytató tanulók.

Részletek

Parancsnoki évzáró és köszöntő

2014. december 19., péntek 7:34

Az MH Egészségügyi Központ parancsnoka megtartotta évzáró, vezető állomány körében tartott rendezvényét, 2014. december 18-án.

1609150927

Az MH EK parancsnoka – a vezető állomány nevében – megköszönte az évzáró rendezvényen résztvevő, valamint az alárendeltségükbe tartozó teljes állomány egész éves munkáját.
Az év vége mindig jó alkalom arra, hogy megálljunk egy számvetésre: honnan indultunk, hová jutottunk, merre tartunk. ” – osztotta meg gondolatait pohárköszöntő beszédében Szabó István vezérőrnagy.

1609150927

Az átszervezést követően kialakult az a struktúra, amellyel terveink szerint meg tudjuk oldani az előttünk álló feladatokat. Az idei esztendőben az MH EK komoly erőfeszítéseket tett az ellátás színvonalának növelésére és a finanszírozhatóság fenntartására. A feszes gazdálkodás mellett több olyan beruházás illetve fejlesztés valósulhatott meg, mint a GYEMSZI-vel közösen kialakított Klinikai Demonstrációs Egység, a pályázati pénzen korszerűsített PIC (Koraszülött Intenzív Centrum), vagy a Budapest főpolgármestere által átadott csatornahő-újrahasznosító létesítmény. Ezek mind segítik az intézmény napi munkáját, amelynek végrehajtása óriási erőfeszítéseket igényel a dolgozók részéről, s amelyet látok, tapasztalok és nagyra értékelek. – közölte a szervezet parancsnoka, majd mindenkinek sikerekben gazdag, boldog új évet kívánt.

KAESZA