Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Csomagátadás a látogatási tilalom idején

2021. márc. 7. 16:52:25

A jelenleg érvényben lévő látogatási tilalom alatt a bent fekvő betegeink saját biztonságuk érdekében nem találkozhatnak hozzátartozóikkal, de fontosnak tartjuk, hogy itt tartózkodásuk ideje alatt is megkaphassák szükséges csomagjaikat szeretteiktől.

Részletek

Parancsnoki évzáró és köszöntő

2014. december 19., péntek 7:34

Az MH Egészségügyi Központ parancsnoka megtartotta évzáró, vezető állomány körében tartott rendezvényét, 2014. december 18-án.

1609150927

Az MH EK parancsnoka – a vezető állomány nevében – megköszönte az évzáró rendezvényen résztvevő, valamint az alárendeltségükbe tartozó teljes állomány egész éves munkáját.
Az év vége mindig jó alkalom arra, hogy megálljunk egy számvetésre: honnan indultunk, hová jutottunk, merre tartunk. ” – osztotta meg gondolatait pohárköszöntő beszédében Szabó István vezérőrnagy.

1609150927

Az átszervezést követően kialakult az a struktúra, amellyel terveink szerint meg tudjuk oldani az előttünk álló feladatokat. Az idei esztendőben az MH EK komoly erőfeszítéseket tett az ellátás színvonalának növelésére és a finanszírozhatóság fenntartására. A feszes gazdálkodás mellett több olyan beruházás illetve fejlesztés valósulhatott meg, mint a GYEMSZI-vel közösen kialakított Klinikai Demonstrációs Egység, a pályázati pénzen korszerűsített PIC (Koraszülött Intenzív Centrum), vagy a Budapest főpolgármestere által átadott csatornahő-újrahasznosító létesítmény. Ezek mind segítik az intézmény napi munkáját, amelynek végrehajtása óriási erőfeszítéseket igényel a dolgozók részéről, s amelyet látok, tapasztalok és nagyra értékelek. – közölte a szervezet parancsnoka, majd mindenkinek sikerekben gazdag, boldog új évet kívánt.

KAESZA