Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Pályaorinetációs nap a Honvédkórházban

2018. november 16., péntek 14:00

Pályaorientációs nap keretében látogattak a Honvédkórházba a Krúdy Gyula Általános Iskola diákjai 2018. november 10-én.

A budapesti Krúdy Gyula Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola 7. c osztályos diákjai pályaorientációs nap alkalmából tettek látogatást az MH EK Honvédkórház I. sz.telephelyén. A diákokat Dr. Gáspár Szabolcs orvos ezredes az MH EK Honvédkórház Rendelőintézet Baleseti Sebészeti szakrendelésének vezető főorvosa valamint Varga Lajos alezredes az MH EK Honvédkórház Üzemeltetési Osztály osztályvezetője vezette körbe.

1609151717

A diákok megnézték a Sürgősségi Osztályt, majd betekintettek a Radiológiai Osztály működésébe, amelynek keretében megnézték a CT-t és egy röntgen készüléket. Látogatást tettek a Baleseti Sebészeti Osztályon, ahol képet kaptak az osztály napi működéséről. Érdeklődve figyelték a nővérek munkáját és a betegellátás menetét. Megtekintették az automata anyagszállítási rendszer elemeként üzemelő robotokat és a csőposta rendszert, valamint a helikopterleszállót. A diákok érdeklődéssel szemlélték a látottakat, a másfél órás program után élményekkel gazdagon tértek vissza az iskolába.

1609151718
Az MH Egészségügyi Központ a betegellátás mellett ezt a társadalmi szerepet is felvállalja, hogy az intézmény belső működését nem csupán orvosi és katonai delegációk részére mutatja be, hanem igény esetén gyermekeknek is.
KAESZA