Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Ideiglenes intézkedés a látogatási tilalom feloldásáról

2021. máj. 21. 16:30:47

Tisztelt Látogatók! Hivatkozva az NNK 30308-1/2021/EÜIG/05.20 határozatra, valamint az emberi erőforrások minisztere 11/2021 (V. 19) számú egyedi miniszteri utasítására 2021. május 27-től az MH EK nem COVID-19 fekvőbeteg ellátást nyújtó osztályain ápolt beteg látogatására az alábbiak szerint

Részletek

Kétnyelvű, SARS-CoV-2 elleni oltási igazolással kapcsolatos tájékoztatás

2021. máj. 27. 18:05:34

Felhívjuk kedves betegeink figyelmét, hogy a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) állásfoglalása értelmében külföldi utazáshoz szükséges kétnyelvű, SARS-CoV-2 elleni oltási igazolást az oltott személy részére bármely engedéllyel rendelkező egészségügyi szolgáltató kiállíthat– ide értve a beteg választott háziorvosát is –az eredeti oltási dokumentum adataival megegyezően. A rendelkezés alapján az igazolás kiadásához nem szükséges az oltást végző intézményt felkeresni.

Részletek

Pályázati felhívás honvédségi ösztöndíjra 2021

2021. jún. 10. 11:56:02

Magyarország honvédelmi minisztere pályázatot hirdet a Honvédelmi Minisztérium által folyósított ösztöndíj elnyerésére. Az ösztöndíjra pályázatot nyújthatnak be a felsőoktatási intézmény nappali munkarendű felsőfokú alapképzésében, mesterképzésében vagy osztatlan képzésében, nappali munkarendű szakképzés keretében hallgatói jogviszonyban álló; továbbá iskolarendszerű, esti, levelező munkarendű vagy távoktatásos formában, szakképzés keretében tanulmányokat folytató tanulók.

Részletek

Pályaorinetációs nap a Honvédkórházban

2018. november 16., péntek 14:00

Pályaorientációs nap keretében látogattak a Honvédkórházba a Krúdy Gyula Általános Iskola diákjai 2018. november 10-én.

A budapesti Krúdy Gyula Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola 7. c osztályos diákjai pályaorientációs nap alkalmából tettek látogatást az MH EK Honvédkórház I. sz.telephelyén. A diákokat Dr. Gáspár Szabolcs orvos ezredes az MH EK Honvédkórház Rendelőintézet Baleseti Sebészeti szakrendelésének vezető főorvosa valamint Varga Lajos alezredes az MH EK Honvédkórház Üzemeltetési Osztály osztályvezetője vezette körbe.

1609151717

A diákok megnézték a Sürgősségi Osztályt, majd betekintettek a Radiológiai Osztály működésébe, amelynek keretében megnézték a CT-t és egy röntgen készüléket. Látogatást tettek a Baleseti Sebészeti Osztályon, ahol képet kaptak az osztály napi működéséről. Érdeklődve figyelték a nővérek munkáját és a betegellátás menetét. Megtekintették az automata anyagszállítási rendszer elemeként üzemelő robotokat és a csőposta rendszert, valamint a helikopterleszállót. A diákok érdeklődéssel szemlélték a látottakat, a másfél órás program után élményekkel gazdagon tértek vissza az iskolába.

1609151718
Az MH Egészségügyi Központ a betegellátás mellett ezt a társadalmi szerepet is felvállalja, hogy az intézmény belső működését nem csupán orvosi és katonai delegációk részére mutatja be, hanem igény esetén gyermekeknek is.
KAESZA