Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Látogatási tilalom az MH EK összes telephelyén 2021. november 1-jétől visszavonásig!

Részletek

COVID-19 vonal hozzátartozók részére

2021. nov. 17. 16:07:01

COVID-19 információs vonalak kerültek kialakításra az MH Egészségügyi Központban ápolt, koronavírussal fertőzött betegek hozzátartozóinak tájékoztatása érdekében. Kérjük, hogy a pontos információk megismerése miatt kattintsanak a "Részletek" gombra.

Részletek

Pályaorinetációs nap a Honvédkórházban

Pályaorientációs nap keretében látogattak a Honvédkórházba a Krúdy Gyula Általános Iskola diákjai 2018. november 10-én.

A budapesti Krúdy Gyula Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola 7. c osztályos diákjai pályaorientációs nap alkalmából tettek látogatást az MH EK Honvédkórház I. sz.telephelyén. A diákokat Dr. Gáspár Szabolcs orvos ezredes az MH EK Honvédkórház Rendelőintézet Baleseti Sebészeti szakrendelésének vezető főorvosa valamint Varga Lajos alezredes az MH EK Honvédkórház Üzemeltetési Osztály osztályvezetője vezette körbe.

1609151717

A diákok megnézték a Sürgősségi Osztályt, majd betekintettek a Radiológiai Osztály működésébe, amelynek keretében megnézték a CT-t és egy röntgen készüléket. Látogatást tettek a Baleseti Sebészeti Osztályon, ahol képet kaptak az osztály napi működéséről. Érdeklődve figyelték a nővérek munkáját és a betegellátás menetét. Megtekintették az automata anyagszállítási rendszer elemeként üzemelő robotokat és a csőposta rendszert, valamint a helikopterleszállót. A diákok érdeklődéssel szemlélték a látottakat, a másfél órás program után élményekkel gazdagon tértek vissza az iskolába.

1609151718
Az MH Egészségügyi Központ a betegellátás mellett ezt a társadalmi szerepet is felvállalja, hogy az intézmény belső működését nem csupán orvosi és katonai delegációk részére mutatja be, hanem igény esetén gyermekeknek is.
Legfrissebb hírek
    Honvédkórházért Közhasznú Alapítvány
    1%_felhívás
    ESZA  KA