Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Pályaalkalmassági vizsgálatok egyeztető értekezlete

2015. március 24., kedd 11:18

Az MH Egészségügyi Központ szervezeti eleme, a kecskeméti Repülőorvosi Alkalmasságvizsgáló és Gyógyító Intézet másfél éve végzi az MH teljes katonai és az MH állományába jelentkezők alkalmassági vizsgálatait. Annak érdekében, hogy a nagy számban lefolytatott vizsgálatok a jövőben gördülékenyek és tervezhetők legyenek, a tárgykörében a szakemberek egyeztető értekezlet hajtottak végre 2015. február 18-án.

1609150961

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján a vizsgálatokat kérő alakulatok igényeit az intézet csak komoly átszervezések árán tudta teljesíteni kapacitásai korlátai miatt. Ezért kezdeményezett a RAVGYI egy egyeztető értekezletet, hogy magasabb szinten megtervezett vizsgálati rend alakuljon ki és valósuljon meg a jövőben. Elsődleges cél volt, hogy az igénylő szervezetek számára egyszerű, tervezhető és rendezett keretek között zajló lebonyolítás legyen biztosítható, elejét véve a vizsgálatok feltorlódásának és egyéb szervezési nehézségekből adódó esetleges késlekedéseknek. További cél volt a pályaalkalmassági vizsgálatok rendjét is igazgató 7/2006-os HM rendeletet felváltó új szabályzó hatékonyabb végrehajtásának előkészítése.

1609150965

Az ülésen a Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar, a Kratochvil Károly Honvéd Középiskola és Kollégium, a Honvéd Vezérkar Főnök közvetlen alárendeltségébe tartozó alakulatok, köztük az MH Összhaderőnemi Parancsnokság képviselői, illetve a RAVGYI részéről a pályaalkalmassági vizsgálatok tervezésében és végrehajtásában érintett személyek vettek részt, melyet a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ parancsnokának képviseletében Dr. Horváth Péter ezredes, megbízott MH egészségügyi főnök nyitott meg. A program részeként ismertetésre került a vizsgálatok tervezésének menete az egyes vizsgálati típusok esetében, illetve a megbeszélések eredményeként elkészült az Összesített Előzetes Vizsgálati Ütemterv, azaz megtervezték és elfogadták a következő 4 hónap, nagyjából 5500 fős vizsgálati menetét. A pályaalkalmassági értekezlet minden fél részéről pozitív fogadtatást kapott, ezért a jövőben fél éves rendszerességgel terveznek a témában hasonló egyeztetéseket.

1609150965
KAESZA