Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Látogatási tilalom az MH EK összes telephelyén 2021. november 1-jétől visszavonásig!

Részletek

COVID-19 vonal hozzátartozók részére

2021. nov. 17. 16:07:01

COVID-19 információs vonalak kerültek kialakításra az MH Egészségügyi Központban ápolt, koronavírussal fertőzött betegek hozzátartozóinak tájékoztatása érdekében. Kérjük, hogy a pontos információk megismerése miatt kattintsanak a "Részletek" gombra.

Részletek

Pákozdon járt a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ, Egészségügyi Felkészítő és Továbbképző Intézet állománya

A Pákozdon található Katonai Emlékparkban 2014. szeptember 26-án került megrendezésre a Honvédelmi Járőrbajnokság a katonai szakközépiskolások részére.

Az egyik végrehajtási ponton a tanulók megpróbálták elsajátítani a katona-egészségügyi alapszintű segélynyújtás alapvető fogásait. Ezen a ponton nyerhettek betekintést a harctéri életmentés, eszköznélküli újraélesztés és a sérültszállítás fogásaiba.
Nagyon fontos a fiatal korosztály felkészítése a honvédelmi ismeretekre. A Járőrbajnokság jó lehetőséget biztosított arra, hogy a tanulók megismerkedhessenek a fent felsorolt egészségügyi feladatokkal. A diákok nagy lelkesedéssel hajtották végre a feladatokat, nagy érdeklődéssel és átéléssel mélyedtek el az imitált sérülések ellátásába, a sebesültek, sérültek megmentésébe.
Legfrissebb hírek
    Honvédkórházért Közhasznú Alapítvány
    1%_felhívás
    ESZA  KA