Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Csomagátadás a látogatási tilalom idején

2021. márc. 7. 16:52:25

A jelenleg érvényben lévő látogatási tilalom alatt a bent fekvő betegeink saját biztonságuk érdekében nem találkozhatnak hozzátartozóikkal, de fontosnak tartjuk, hogy itt tartózkodásuk ideje alatt is megkaphassák szükséges csomagjaikat szeretteiktől.

Részletek

Pákozdon járt a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ, Egészségügyi Felkészítő és Továbbképző Intézet állománya

2014. október 1., szerda 13:08

A Pákozdon található Katonai Emlékparkban 2014. szeptember 26-án került megrendezésre a Honvédelmi Járőrbajnokság a katonai szakközépiskolások részére.

Az egyik végrehajtási ponton a tanulók megpróbálták elsajátítani a katona-egészségügyi alapszintű segélynyújtás alapvető fogásait. Ezen a ponton nyerhettek betekintést a harctéri életmentés, eszköznélküli újraélesztés és a sérültszállítás fogásaiba.
Nagyon fontos a fiatal korosztály felkészítése a honvédelmi ismeretekre. A Járőrbajnokság jó lehetőséget biztosított arra, hogy a tanulók megismerkedhessenek a fent felsorolt egészségügyi feladatokkal. A diákok nagy lelkesedéssel hajtották végre a feladatokat, nagy érdeklődéssel és átéléssel mélyedtek el az imitált sérülések ellátásába, a sebesültek, sérültek megmentésébe.
KAESZA