Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Csomagátadás a látogatási tilalom idején

2021. márc. 7. 16:52:25

A jelenleg érvényben lévő látogatási tilalom alatt a bent fekvő betegeink saját biztonságuk érdekében nem találkozhatnak hozzátartozóikkal, de fontosnak tartjuk, hogy itt tartózkodásuk ideje alatt is megkaphassák szükséges csomagjaikat szeretteiktől.

Részletek

Orvostanhallgatók kezdték meg gyakorlatukat az MH Egészségügyi Központban

2019. július 8., hétfő 14:49

Több, mint 60 orvostanhallgató kezdte meg nyári gyakorlatát az MH Egészségügyi Központ különböző betegellátó osztályain.

1609151943
A harmad és negyed éves tanulók az MH Egészségügyi Központban sajátíthatják el az egyetemeken megszerzett elméleti tudáshoz szükséges gyakorlati kompetenciákat. A gyakorlaton a budapesti, a pécsi, a szegedi, a debreceni valamint a marosvásárhelyi orvosi egyetemről is érkeztek orvosi pályára készülő hallgatók.

A vizsgaidőszak végeztével, a nyári időszakban folyamatosan érkeznek diákok az MH Egészségügyi Központba a kötelező szakmai gyakorlat letöltésére.

Katonai kórházként az MH egészségügyi Központban gyakorlatot szerző tanulók nem csak a civil egészségügyi ellátás feladatait tanulhatják meg, hanem betekintést nyerhetnek a katona-egészségügy kínálta speciális feladatrendszerbe is.

Az MH Egészségügyi Központ gyakorló kórházként kiemelt figyelmet fordít az oktatásra, ezzel is hozzájárulva a fiatal egészségügyi szakemberek képzéséhez.

KAESZA