Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Orvosigazgatói kinevezés

2015. július 10., péntek 7:44

A Honvéd Vezérkar főnökének megtisztelő részvételével, rövid ünnepség keretében zajlott le az MH Egészségügyi Központ Honvédkórház orvosigazgatói beosztása átadás-átvételének hivatalos bejelentése 2015. július 7—én.

A Honvédkórház orvosigazgatói beosztása Dr. Benkő Tibor vezérezredes, Honvéd Vezérkar főnöke és Szabó István vezérőrnagy, az MH Egészségügyi Központ parancsnoka jelenlétében, ünnepélyes keretek között került átadásra.
1609151019

A rendezvényt Szabó István vezérőrnagy beszéde nyitotta meg, melyben elismerését fejezte ki a leköszönő orvosigazgató, Dr. Zsiros Lajos orvos dandártábornok magas szintű szakmai teljesítményéért és mindemellett megköszönte azt az emberi hozzáállást, mellyel még hatékonyabbá tudták tenni a közös munkát.

1609151019
A beosztásváltás nem búcsút jelent Dr. Zsiros Lajos orvos dandártábornok számára, hiszen a Baleseti sebészeti osztály, osztályvezetőjeként továbbra is meghatározó munkakörben látja el az orvosszakmai feladatait.
1609151019
Az orvosigazgatói feladatok ellátásával megbízott Dr. Tamás Róbert orvos ezredes, aki ez idáig a Plasztikai sebészeti osztály osztályvezetőjeként dolgozott, örömmel fogadta a felkérést és vállalta a beosztással járó kihívásokat.
1609151019
Az ünnepséget a Honvéd Vezérkar főnökének beszéde zárta, amelyben a szakszerű- és felelősségteljes vezetés fontosságát emelte ki az új megbízott orvosigazgatóhoz intézett szavaiban, továbbá mindkét érintett számára erőt és kitartást kívánt további munkájuk ellátásához.
1609151020
ESZA