Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Orvosigazgatói kinevezés

2015. július 10., péntek 7:44

A Honvéd Vezérkar főnökének megtisztelő részvételével, rövid ünnepség keretében zajlott le az MH Egészségügyi Központ Honvédkórház orvosigazgatói beosztása átadás-átvételének hivatalos bejelentése 2015. július 7—én.

A Honvédkórház orvosigazgatói beosztása Dr. Benkő Tibor vezérezredes, Honvéd Vezérkar főnöke és Szabó István vezérőrnagy, az MH Egészségügyi Központ parancsnoka jelenlétében, ünnepélyes keretek között került átadásra.
1609151019

A rendezvényt Szabó István vezérőrnagy beszéde nyitotta meg, melyben elismerését fejezte ki a leköszönő orvosigazgató, Dr. Zsiros Lajos orvos dandártábornok magas szintű szakmai teljesítményéért és mindemellett megköszönte azt az emberi hozzáállást, mellyel még hatékonyabbá tudták tenni a közös munkát.

1609151019
A beosztásváltás nem búcsút jelent Dr. Zsiros Lajos orvos dandártábornok számára, hiszen a Baleseti sebészeti osztály, osztályvezetőjeként továbbra is meghatározó munkakörben látja el az orvosszakmai feladatait.
1609151019
Az orvosigazgatói feladatok ellátásával megbízott Dr. Tamás Róbert orvos ezredes, aki ez idáig a Plasztikai sebészeti osztály osztályvezetőjeként dolgozott, örömmel fogadta a felkérést és vállalta a beosztással járó kihívásokat.
1609151019
Az ünnepséget a Honvéd Vezérkar főnökének beszéde zárta, amelyben a szakszerű- és felelősségteljes vezetés fontosságát emelte ki az új megbízott orvosigazgatóhoz intézett szavaiban, továbbá mindkét érintett számára erőt és kitartást kívánt további munkájuk ellátásához.
1609151020
KAESZA