Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

Tájékoztatás az Astra-Zeneca oltás elhalasztásáról

2021. márc. 5. 13:00:50

Tájékoztatjuk az érintett lakosokat, hogy az Operatív Törzs döntése szerint március 6-7-én az Astra-Zeneca oltás elmarad. Az oltás új időpontjáról központi értesítést fognak kapni. Kérjük megértésüket!

Részletek

Országos Szakmai Tanulmányi Verseny döntője az MH Egészségügyi Központban

2019. április 8., hétfő 12:40

Az MH Egészségügyi Központ Klinikai Demonstrációs Egységében rendezték meg az Állami Egészségügyi Ellátó Központ által szervezett Országos Szakmai Tanulmányi Verseny döntőjét 2019. április 4-én. 

1609151839
A szintén az MH Egészségügyi Központban megrendezett februári elődöntő feladatait legjobban teljesítő, egészségügyi képzésben résztvevő tanulók jutottak az áprilisi döntőbe.

A kilenc versenyző komplex, gyakorlati- és gyakorlati feladatba illesztett szóbeli feladat megoldásában mérhették össze tudásukat ápolás szakterületen. A szóbeli feladat során a tanulóknak kórelőzmény alapján tájékoztatniuk kellett a beteget az állapotáról, valamint tanácsokkal kellett ellátniuk a megfelelő egészségmegőrzés érdekében. A tanulóknak szituációs feladat során gyakorlati ismereteik bemutatásával is bizonyítaniuk kellett rátermettségüket.

1609151839
Az őt fős zsűri többek között a szakmai felkészültséget, a kommunikációt illetve a feladat végrehajtó képességet értékelte.

1609151839
A döntő eredményhirdetésén részt vett az Emberi Erőforrások Minisztériuma képviseletében Tóth Ibolya főigazgató, valamint Dr. Páva Hanna az Állami Egészségügyi Ellátó Központ főigazgató-helyettese.
1609151840
Az MH Egészségügyi Központ rendszeresen biztosítja a helyszínt és a technikai feltételeket egészségügyi, ápolásszakmai versenyekhez, ezzel is támogatva a jövő szakdolgozóinak képzését.

KAESZA