Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Látogatási tilalom az MH EK összes telephelyén 2021. november 1-jétől visszavonásig!

Részletek

COVID-19 vonal hozzátartozók részére

2021. nov. 17. 16:07:01

COVID-19 információs vonalak kerültek kialakításra az MH Egészségügyi Központban ápolt, koronavírussal fertőzött betegek hozzátartozóinak tájékoztatása érdekében. Kérjük, hogy a pontos információk megismerése miatt kattintsanak a "Részletek" gombra.

Részletek

Országos Szakmai Tanulmányi Verseny döntője az MH Egészségügyi Központban

Az MH Egészségügyi Központ Klinikai Demonstrációs Egységében rendezték meg az Állami Egészségügyi Ellátó Központ által szervezett Országos Szakmai Tanulmányi Verseny döntőjét 2019. április 4-én. 

1609151839
A szintén az MH Egészségügyi Központban megrendezett februári elődöntő feladatait legjobban teljesítő, egészségügyi képzésben résztvevő tanulók jutottak az áprilisi döntőbe.

A kilenc versenyző komplex, gyakorlati- és gyakorlati feladatba illesztett szóbeli feladat megoldásában mérhették össze tudásukat ápolás szakterületen. A szóbeli feladat során a tanulóknak kórelőzmény alapján tájékoztatniuk kellett a beteget az állapotáról, valamint tanácsokkal kellett ellátniuk a megfelelő egészségmegőrzés érdekében. A tanulóknak szituációs feladat során gyakorlati ismereteik bemutatásával is bizonyítaniuk kellett rátermettségüket.

1609151839
Az őt fős zsűri többek között a szakmai felkészültséget, a kommunikációt illetve a feladat végrehajtó képességet értékelte.

1609151839
A döntő eredményhirdetésén részt vett az Emberi Erőforrások Minisztériuma képviseletében Tóth Ibolya főigazgató, valamint Dr. Páva Hanna az Állami Egészségügyi Ellátó Központ főigazgató-helyettese.
1609151840
Az MH Egészségügyi Központ rendszeresen biztosítja a helyszínt és a technikai feltételeket egészségügyi, ápolásszakmai versenyekhez, ezzel is támogatva a jövő szakdolgozóinak képzését.

Legfrissebb hírek
    Honvédkórházért Közhasznú Alapítvány
    1%_felhívás
    ESZA  KA