Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Orientációs Programtervezet

2017. május 2., kedd 15:20

A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ orientációs programot szervez az Egészségügyi Képzőintézmények és hallgatóik részére az Egészségügyi Klinikai Demonstrációs Laborban. A program célja az egészségügy és katona egészségügy iránt érdeklődő pályaválasztó és pályakezdő fiatalok figyelmét felhívni a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ álláslehetőségeire.

Lehetőségek:

– egészségügyi szakdolgozói utánpótlás közalkalmazottként, egészségügyi katonaként
– toborzás katona egészségügybe
– katonai ösztöndíj rendszer tervezet bemutatása

Az érdeklődő iskolák/tanulók részére látogatási nap keretein belül lehetőséget biztosítunk a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ működésének megismerésére, kérdések megbeszélésére.

A látogatások tervezett időpontjai:
2017. 05. 11. 10:00 – 13:00
2017. 05. 18. 10:00 – 13:00

Érdeklődés esetén időpont egyeztetésre Kiss Edit százados szakoktató készséggel áll rendelkezésre a 06–1–465–1800/72090 melléken, vagy a kiss.edit@hm.gov.hu email címen.

Program
1. Magyar Honvédség Egészségügyi Központ bemutatása, heliport, csőposta, robot-rendszer
2. Járóbeteg részleg bemutatása
3. Diagnosztikai részleg bemutatása – képalkotó, labor diagnosztika
4. Sürgősségi Betegellátó Centrum bemutatása
5. Katonai pálya, ösztöndíjrendszer tervezet bemutatása
6. Egészségügyi Klinikai Demonstrációs Egység bemutatása

Igény esetén egyéni időpontokra megbeszéléssel lehetőséget biztosítunk!


Budapest, 2017. április 12.

Szabó István vezérőrnagy
Magyar Honvédség Egészségügyi Központ, parancsnok

KAESZA