Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

Oltási időpontfoglalás a lakossági portálon: eeszt.gov.hu

2021. ápr. 23. 15:41:25

Az Országos Kórházi Főigazgatóság a koronavírus elleni védekezés keretében a lakosság részére új, oltási időpontfoglaló felületet hozott létre az EESZT Lakossági Portálján. A rendszer egyéni oltási időpontfoglalásra biztosít lehetőséget.

Részletek

1% támogatás

2021. máj. 6. 9:22:44

Kérjük, hogy adója 1%-val támogassa Ön is a Honvédkórházért Közhasznú Alapítványt. Adószám: 18094921-1-41

16-18 évesek Pfizer oltásával kapcsolatos információk

2021. máj. 12. 13:04:40

Mielőtt az oltásra érkeznek figyelmesen olvassák el az alábbi információkat.

Részletek

Ön jól hall, de rosszul ért?

2015. március 23., hétfő 13:46

A Balassi Bálint Bajtársi Egyesület idén is folytatja a Honvédkórházzal 2010-ben megkezdett egészségmegőrző és egészségügyi tájékoztató programját. Ennek részeként március 18-án az Egyesület és a Bem József Bajtársi Egyesület számos tagja nagy érdeklődéssel hallgatta dr. Helfferich Frigyes orvos ezredes, a kórház fül-orr-gége és fej-nyaksebészeti osztályvezető főorvosának Ön jól hall, de rosszul ért? című előadását.

A fórum során a résztvevők alapos betekintést kaptak az emberi kor előrehaladtával járó halláskárosodás tényszerű okairól, annak kezelési módjairól és az azzal összefüggő számos külső és belső szervi tényezőkről. A jelenlévők igen hasznos információk birtokába jutottak a gégészet aktuális problematikája kezelési lehetőségeiről is. Számukra az újdonság erejével hatott az az információ, hogy a mai orvostudomány már eljutott arra a szintre, hogy – igaz, nem kis anyagi áldozatért – tudnak úgynevezett műfül-beépítéseket, csiga-kiesés pótlásokat is végezni, leginkább a fiatal, halláskárosodással született honfitársainknál, a teljes minőségű életük érdekében.

A nagy figyelemmel kísért előadás után a főorvos még a téma iránt érdeklődők számos, személyes kérdéseire is válaszolt.

Forrás: honvedelem.hu

KAESZA