Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Látogatási tilalom az MH EK összes telephelyén 2021. november 1-jétől visszavonásig!

Részletek

COVID-19 vonal hozzátartozók részére

2021. nov. 17. 16:07:01

COVID-19 információs vonalak kerültek kialakításra az MH Egészségügyi Központban ápolt, koronavírussal fertőzött betegek hozzátartozóinak tájékoztatása érdekében. Kérjük, hogy a pontos információk megismerése miatt kattintsanak a "Részletek" gombra.

Részletek

Ön jól hall, de rosszul ért?

A Balassi Bálint Bajtársi Egyesület idén is folytatja a Honvédkórházzal 2010-ben megkezdett egészségmegőrző és egészségügyi tájékoztató programját. Ennek részeként március 18-án az Egyesület és a Bem József Bajtársi Egyesület számos tagja nagy érdeklődéssel hallgatta dr. Helfferich Frigyes orvos ezredes, a kórház fül-orr-gége és fej-nyaksebészeti osztályvezető főorvosának Ön jól hall, de rosszul ért? című előadását.

A fórum során a résztvevők alapos betekintést kaptak az emberi kor előrehaladtával járó halláskárosodás tényszerű okairól, annak kezelési módjairól és az azzal összefüggő számos külső és belső szervi tényezőkről. A jelenlévők igen hasznos információk birtokába jutottak a gégészet aktuális problematikája kezelési lehetőségeiről is. Számukra az újdonság erejével hatott az az információ, hogy a mai orvostudomány már eljutott arra a szintre, hogy – igaz, nem kis anyagi áldozatért – tudnak úgynevezett műfül-beépítéseket, csiga-kiesés pótlásokat is végezni, leginkább a fiatal, halláskárosodással született honfitársainknál, a teljes minőségű életük érdekében.

A nagy figyelemmel kísért előadás után a főorvos még a téma iránt érdeklődők számos, személyes kérdéseire is válaszolt.

Forrás: honvedelem.hu

Legfrissebb hírek
    Honvédkórházért Közhasznú Alapítvány
    1%_felhívás
    ESZA  KA