Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Látogatási tilalom az MH EK összes telephelyén 2021. november 1-jétől visszavonásig!

Részletek

COVID-19 vonal hozzátartozók részére

2021. nov. 17. 16:07:01

COVID-19 információs vonalak kerültek kialakításra az MH Egészségügyi Központban ápolt, koronavírussal fertőzött betegek hozzátartozóinak tájékoztatása érdekében. Kérjük, hogy a pontos információk megismerése miatt kattintsanak a "Részletek" gombra.

Részletek

Oltásokkal kapcsolatos intézkedések, járványügyi összefoglaló IV.

Szerző: MH Egészségügyi Központ | 

A koronavírus-elleni védőoltásokra való felkészülés első állomásaként 2020. december 10-én kijelölték intézményünket is.

A Nemzeti Népegészségügyi Központ által meghatározottak szerint megkezdtük az oltópontok személyi- és technikai feltételeinek felmérését, majd megteremtését.
 
Az oltások felvétele önkéntes alapú, regisztrációhoz kötött.
 
A Központi Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztály dolgozói közül nagyságrendileg 20-an, akik korábban jelentkeztek, megkapták a Pfizer cég vakcináját december 27-én.
 
Az MH Egészségügyi Központban december 30-án kezdtük meg az oltások beadását, első körben a frontvonalban dolgozó intenzíves, sürgősségis, valamint COVID-osztályos orvosok és szakdolgozók részére.
 
A kezdetben 6 oltópontot további 8-cal bővítettük, így ma már 14 rendelőben tudjuk végezni szakembereinkkel az oltások beadását. További bővítések előkészítése folyamatban van.
 
Az NNK által meghatározott oltópontok számával kijelöltük az oltópontok helyét, felkészültünk a tömeges oltásokra.
 
Az MH EK megújult honlapján január 25-én megkezdődött az egészségügyi és az egészségügyben dolgozók oltási regisztrációja.
 
Az NNK által meghatározott létszámban (összesen 675 fő) 2021. február 04-06. között befejeztük a veszélyeztetett, 80 év feletti korosztály első körös oltását. A járóbeteg rendelőkben kialakított helyszíneken gyorsan és biztonságosan végezzük az előzetes regisztrációval bejelentkezett, idős állampolgárok védőoltásának beadását.
Legfrissebb hírek
    Honvédkórházért Közhasznú Alapítvány
    1%_felhívás
    ESZA  KA