Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Látogatási tilalom az MH EK összes telephelyén 2021. november 1-jétől visszavonásig!

Részletek

COVID-19 vonal hozzátartozók részére

2021. nov. 17. 16:07:01

COVID-19 információs vonalak kerültek kialakításra az MH Egészségügyi Központban ápolt, koronavírussal fertőzött betegek hozzátartozóinak tájékoztatása érdekében. Kérjük, hogy a pontos információk megismerése miatt kattintsanak a "Részletek" gombra.

Részletek

Oltások Belgiumban

Szerző: MH Egészségügyi Központ | Fotó: Dr. Toperczer István alezredes | 

A Magyar Honvédség hadrafoghatósága, személyi állománya szolgálatképességének megőrzése és családtagjaik egészsége megóvásának érdekében, 2021. november 29-én indult útjára Brüsszelbe és Monsba - az MH Egészségügyi Központ végrehajtásában - Dr. Toperczer István alezredes vezetésével, az a csoport, amely Magyarország, illetve a Magyar Honvédség részéről a régióban tartózkodó nem fegyveres külszolgálatot teljesítő személyek, nagykövetségi dolgozók, illetve képviseletek szakmai munkáját támogató kommunikációs szakemberek és az érintettek családtagjainak influenza, illetve SARS-CoV-2 elleni immunizálását hajtotta végre.

Oltas_Belgium_211201_2_1200

A feladat során nagyságrendileg több, mint 400, másod-, harmadkörös illetve influenza elleni védőoltást adtak be az egészségügyi szakemberek.

Magyarország brüsszeli Véderő-, katonai ás légügyi attaséja levélben fejezete ki köszönetét és elismerését az oltások gyors, gördülékeny, szakszerű végrehajtásáért és az egészségügyi személyzet kedvessége iránt.

Legfrissebb hírek
    Honvédkórházért Közhasznú Alapítvány
    1%_felhívás
    ESZA  KA