Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Ideiglenes intézkedés a látogatási tilalom feloldásáról

2021. máj. 21. 16:30:47

Tisztelt Látogatók! Hivatkozva az NNK 30308-1/2021/EÜIG/05.20 határozatra, valamint az emberi erőforrások minisztere 11/2021 (V. 19) számú egyedi miniszteri utasítására 2021. május 27-től az MH EK nem COVID-19 fekvőbeteg ellátást nyújtó osztályain ápolt beteg látogatására az alábbiak szerint

Részletek

Kétnyelvű, SARS-CoV-2 elleni oltási igazolással kapcsolatos tájékoztatás

2021. máj. 27. 18:05:34

Felhívjuk kedves betegeink figyelmét, hogy a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) állásfoglalása értelmében külföldi utazáshoz szükséges kétnyelvű, SARS-CoV-2 elleni oltási igazolást az oltott személy részére bármely engedéllyel rendelkező egészségügyi szolgáltató kiállíthat– ide értve a beteg választott háziorvosát is –az eredeti oltási dokumentum adataival megegyezően. A rendelkezés alapján az igazolás kiadásához nem szükséges az oltást végző intézményt felkeresni.

Részletek

Pályázati felhívás honvédségi ösztöndíjra 2021

2021. jún. 10. 11:56:02

Magyarország honvédelmi minisztere pályázatot hirdet a Honvédelmi Minisztérium által folyósított ösztöndíj elnyerésére. Az ösztöndíjra pályázatot nyújthatnak be a felsőoktatási intézmény nappali munkarendű felsőfokú alapképzésében, mesterképzésében vagy osztatlan képzésében, nappali munkarendű szakképzés keretében hallgatói jogviszonyban álló; továbbá iskolarendszerű, esti, levelező munkarendű vagy távoktatásos formában, szakképzés keretében tanulmányokat folytató tanulók.

Részletek

Óévbúcsúztató az MH Egészségügyi Központban

Évzáró értekezlet keretében búcsúztatta az évet az MH Egészségügyi Központ 2018. december 19-én.

Az év vége felé közeledve Kun Szabó István vezérőrnagy, az MH Egészségügyi Központ parancsnoka felidézte a 2018-as év főbb eseményeit.

1609151757
Az értekezleten rendhagyó módon részt vett Donald Ray Baker ezredes, az Amerikai Egyesült Államok vezető védelmi képviselője, Budapestre akkreditált véderő attasé. Baker ezredes beszédében a magyarországi amerikai nagykövet szavait tolmácsolta, aki köszönetét fejezte ki azért a gyors egészségügyi reagálásért és ellátásért, amelyet egy megsérült amerikai katona irányába tanúsított a Honvédkórház 2018. november elején. Az amerikai hadsereg katonája Budapesten sérült meg feladat végrehajtás közben, akit az intézmény orvosai, nővérei szakszerűen elláttak, és ennek köszönhetően maradt életben.

1609151757

A rendezvény zárásaként Kun Szabó István munkájuk megbecsüléseként, valamint jubileumi születésnapok alkalmából elismeréseket adott át. Hangsúlyozta, hogy a köszönet azonban az MH Egészségügyi Központ minden dolgozójának szól, hiszen az intézménynek az év minden napján, 24 órában rendelkezésre kell állnia.

1609151758
Az MH EK parancsnoka a közelgő ünnepek alkalmából családi körben töltött kellemes pihenést és az újévre további sikereket kívánt a jelenlévőknek, valamint az intézmény teljes személyi állományának.
KAESZA