Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

Tájékoztatás az Astra-Zeneca oltásra érkezőknek

2021. márc. 4. 15:29:44

Fontos tudnivalók az oltás folyamatáról. Letölthető Hozzájárulási nyilatkozat.

Részletek

Óévbúcsúztató az MH Egészségügyi Központban

2018. december 20., csütörtök 8:47

Évzáró értekezlet keretében búcsúztatta az évet az MH Egészségügyi Központ 2018. december 19-én.

Az év vége felé közeledve Kun Szabó István vezérőrnagy, az MH Egészségügyi Központ parancsnoka felidézte a 2018-as év főbb eseményeit.

1609151757
Az értekezleten rendhagyó módon részt vett Donald Ray Baker ezredes, az Amerikai Egyesült Államok vezető védelmi képviselője, Budapestre akkreditált véderő attasé. Baker ezredes beszédében a magyarországi amerikai nagykövet szavait tolmácsolta, aki köszönetét fejezte ki azért a gyors egészségügyi reagálásért és ellátásért, amelyet egy megsérült amerikai katona irányába tanúsított a Honvédkórház 2018. november elején. Az amerikai hadsereg katonája Budapesten sérült meg feladat végrehajtás közben, akit az intézmény orvosai, nővérei szakszerűen elláttak, és ennek köszönhetően maradt életben.

1609151757

A rendezvény zárásaként Kun Szabó István munkájuk megbecsüléseként, valamint jubileumi születésnapok alkalmából elismeréseket adott át. Hangsúlyozta, hogy a köszönet azonban az MH Egészségügyi Központ minden dolgozójának szól, hiszen az intézménynek az év minden napján, 24 órában rendelkezésre kell állnia.

1609151758
Az MH EK parancsnoka a közelgő ünnepek alkalmából családi körben töltött kellemes pihenést és az újévre további sikereket kívánt a jelenlévőknek, valamint az intézmény teljes személyi állományának.
KAESZA