Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Látogatási tilalom az MH EK összes telephelyén 2021. november 1-jétől visszavonásig!

Részletek

Információk a kampányoltási hétről

2020. dec. 17. 15:00:28

Az MH Egészségügyi Központ Róbert Károly körúti székhelyén november 22-28-a között is várjuk az oltásra érkezőket. Az oltási akcióhéten előzetes regisztráció és időpont nélkül is érkezhetnek azok, akik az első, második vagy akár a harmadik oltást meg szeretnék kapni.

Részletek

COVID-19 vonal hozzátartozók részére

2021. nov. 17. 16:07:01

COVID-19 információs vonalak kerültek kialakításra az MH Egészségügyi Központban ápolt, koronavírussal fertőzött betegek hozzátartozóinak tájékoztatása érdekében. Kérjük, hogy a pontos információk megismerése miatt kattintsanak a "Részletek" gombra.

Részletek

Nyugállományú katonaorvos köszöntése

Dr. Kopcsó István vezérőrnagy, az MH Egészségügyi Központ parancsnoka (MH egészségügyi főnöke) az intézmény nevében 80. születésnapja és orvosi pályájának 55. évfordulója alkalmából köszöntötte Dr. Cselovszky Pál nyá. orvos alezredest.

A budapesti Orvostudományi Egyetemen diplomázott, általános és baleseti sebészetből szakvizsgázott. Katona-orvos kolléga pályáját 1965-ben, Devecserben kezdte, majd az ajkai Városi Kórház Baleseti Sebészeti Osztályon folytatta. 1985-ben, a Magyar Néphadsereg 6. Katonai Kórházába hívták, Dr. Dékány Sándor orvos ezredes kérésére és javaslatára, aki az egyesített Baleseti Sebészeti Osztályt megszervezte és irányította. Dr. Cselovszky Pál 1996-ig, a katonai egység megszűnéséig ott dolgozott, majd nyugállományba vonult alezredesi rendfokozatban. A Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórházban aktív tevékenységét fémjelzi, hogy ezt követően 2009-ig a Rendelőintézet, Traumatológiai Részlegét vezette, majd megbízási szerződéssel – jelenleg is – nagy segítséget jelent mind a betegeknek és a kollégáknak. Barátságos és megnyerő személyisége, munkabírása példaértékű a jelen és a jövő katona-orvos generációk számára.

1 (2)

Parancsnok úr ajándékát Dr. Pellek Sándor PhD orvos ezredes adta át az ünnepeltnek. Isten éltesse Főorvos Urat!

ESZA  KA