Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Ideiglenes intézkedés a látogatási tilalom feloldásáról

2021. máj. 21. 16:30:47

Tisztelt Látogatók! Hivatkozva az NNK 30308-1/2021/EÜIG/05.20 határozatra, valamint az emberi erőforrások minisztere 11/2021 (V. 19) számú egyedi miniszteri utasítására 2021. május 27-től az MH EK nem COVID-19 fekvőbeteg ellátást nyújtó osztályain ápolt beteg látogatására az alábbiak szerint

Részletek

Kétnyelvű, SARS-CoV-2 elleni oltási igazolással kapcsolatos tájékoztatás

2021. máj. 27. 18:05:34

Felhívjuk kedves betegeink figyelmét, hogy a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) állásfoglalása értelmében külföldi utazáshoz szükséges kétnyelvű, SARS-CoV-2 elleni oltási igazolást az oltott személy részére bármely engedéllyel rendelkező egészségügyi szolgáltató kiállíthat– ide értve a beteg választott háziorvosát is –az eredeti oltási dokumentum adataival megegyezően. A rendelkezés alapján az igazolás kiadásához nem szükséges az oltást végző intézményt felkeresni.

Részletek

Pályázati felhívás honvédségi ösztöndíjra 2021

2021. jún. 10. 11:56:02

Magyarország honvédelmi minisztere pályázatot hirdet a Honvédelmi Minisztérium által folyósított ösztöndíj elnyerésére. Az ösztöndíjra pályázatot nyújthatnak be a felsőoktatási intézmény nappali munkarendű felsőfokú alapképzésében, mesterképzésében vagy osztatlan képzésében, nappali munkarendű szakképzés keretében hallgatói jogviszonyban álló; továbbá iskolarendszerű, esti, levelező munkarendű vagy távoktatásos formában, szakképzés keretében tanulmányokat folytató tanulók.

Részletek

Nyílt Nap a 165 éves Hadikikötőben

A régi kapcsolatot ápolva, az MH EK Egészségfejlesztési Osztály július 27-én a MH 1. Honvéd Tűzszerész és Hadihajós Ezred nyílt napján is megjelent prevenciós programjával. 

1609150775

A magyar folyami hadihajózás tiszteletére rendezett színes rendezvények idén is, a forróság és a hőségriasztás ellenére sok látogatót vonzottak. A megemlékezés, a koszorúzás, a légvédelmi díszlövés, a sétahajózás, a katonai közelharc és tűzszerészkutya bemutató mellett is nagy volt az érdeklődés a MH EK szűrővizsgálati sátránál. Kicsik és nagyok, nők és férfiak tesztelték tudásukat egészségükkel kapcsolatosan, a türelmesebb látogatók a sorban állás után a vércukor- és koleszterin szintjüket, valamint a vérnyomásukat is ellenőriztethették. Kevesen emlékeznek már rá, de a Flottila volt az első alakulat a Magyar Honvédségben, ahol 1994-ben elindult az Egészségesebb laktanyákért program, és ez a jó szakmai kapcsolat a mai napig is tart.

1609150776
KAESZA