Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

Oltási időpontfoglalás a lakossági portálon: eeszt.gov.hu

2021. ápr. 23. 15:41:25

Az Országos Kórházi Főigazgatóság a koronavírus elleni védekezés keretében a lakosság részére új, oltási időpontfoglaló felületet hozott létre az EESZT Lakossági Portálján. A rendszer egyéni oltási időpontfoglalásra biztosít lehetőséget.

Részletek

1% támogatás

2021. máj. 6. 9:22:44

Kérjük, hogy adója 1%-val támogassa Ön is a Honvédkórházért Közhasznú Alapítványt. Adószám: 18094921-1-41

Nyelvtanfolyam a koraszülöttekkel foglalkozó szakdolgozóknak

2019. március 1., péntek 16:11

Az MH Egészségügyi Központ Perinatális Intenzív Centrum szakdolgozóinak lehetősége nyílik, hogy speciális tudásuk fejlesztése érdekében egészségügyi szakmai nyelvtanfolyamon vegyenek részt.

A centrumban a koraszülöttek magas szintű ellátásához a szakdolgozók folyamatos szakmai fejlődése és az újfajta eljárások megismerése kiemelt jelentőségű. Ehhez kiváló lehetőséget nyújthatnak többek között külföldi tanfolyamok, szakkonferenciák és nemzetközi szakmai egyeztetések is.

Ahhoz, hogy mindez megvalósulhasson első lépésként az angol nyelv elsajátítására, fejlesztésére, szinten tartására van szükség. A centrum szakdolgozói mindezek ismeretében kiemelt érdeklődéssel fogadták a felkínált lehetőséget és nagy számban jelezték részvételi szándékukat a számukra szervezett angol nyelvtanfolyamon, amely az általános nyelvhasználaton túl nagy hangsúlyt fektet az egészségügyi szaknyelv elsajátítására is.

1609151789
Fotó: honvedelem.hu
KAESZA