Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Ideiglenes intézkedés a látogatási tilalom feloldásáról

2021. máj. 21. 16:30:47

Tisztelt Látogatók! Hivatkozva az NNK 30308-1/2021/EÜIG/05.20 határozatra, valamint az emberi erőforrások minisztere 11/2021 (V. 19) számú egyedi miniszteri utasítására 2021. május 27-től az MH EK nem COVID-19 fekvőbeteg ellátást nyújtó osztályain ápolt beteg látogatására az alábbiak szerint

Részletek

Kétnyelvű, SARS-CoV-2 elleni oltási igazolással kapcsolatos tájékoztatás

2021. máj. 27. 18:05:34

Felhívjuk kedves betegeink figyelmét, hogy a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) állásfoglalása értelmében külföldi utazáshoz szükséges kétnyelvű, SARS-CoV-2 elleni oltási igazolást az oltott személy részére bármely engedéllyel rendelkező egészségügyi szolgáltató kiállíthat– ide értve a beteg választott háziorvosát is –az eredeti oltási dokumentum adataival megegyezően. A rendelkezés alapján az igazolás kiadásához nem szükséges az oltást végző intézményt felkeresni.

Részletek

Pályázati felhívás honvédségi ösztöndíjra 2021

2021. jún. 10. 11:56:02

Magyarország honvédelmi minisztere pályázatot hirdet a Honvédelmi Minisztérium által folyósított ösztöndíj elnyerésére. Az ösztöndíjra pályázatot nyújthatnak be a felsőoktatási intézmény nappali munkarendű felsőfokú alapképzésében, mesterképzésében vagy osztatlan képzésében, nappali munkarendű szakképzés keretében hallgatói jogviszonyban álló; továbbá iskolarendszerű, esti, levelező munkarendű vagy távoktatásos formában, szakképzés keretében tanulmányokat folytató tanulók.

Részletek

Német Vezérkari Tanfolyam résztvevői ismerkedtek az MH Egészségügyi Központ képességeivel

A NATO Katona-egészségügyi Kiválósági Központ vendégeként hazánkba érkező Német Vezérkari Tanfolyam résztvevői számára prezentálta képességeit és adottságait az MH Egészségügyi Központ 2015. 03. 26-án.

1609150967

A Német Vezérkari Tanfolyam résztvevőit Wéber Levente ezredes, az MH Egészségügyi Központ Parancsnoki irodavezetője fogadta és Dr. Fazekas László ezredes, a NATO KEKK törzsfőnökének megtisztelő jelenléte mellett bemutatta az intézmény történetét, feladatrendszerét, felépítését és sajátosságait. A program következő részében, a helikopter leszállóhelyen, a kilátás mellett a „heliport” fontosságát és működésének jellegzetességeit ismertette Varga Lajos alezredes. A gyógyító terület bemutatása során, Dr. Várhelyi Levente alezredes az egy éve átadott Klinikai Demonstrációs Egységben az oktatási tevékenységet, a Sürgősségi Betegellátó Centrumban pedig a napi feladatok és az ehhez kapcsolódó ellátási rendszer gyakorlati működését emelte ki, amit nagy érdeklődéssel fogadtak a jelenlévők. A kellemes hangulatban lezajlott program végén a jó szakmai kapcsolat ápolásának ígéretével mindkét fél köszönetét fejezte ki a részvétel lehetőségéért.

1609150968
KAESZA