Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

NATO-futás Budapesten: „Ma mindenki győztes”

2016. szeptember 27., kedd 7:23

Több ezer futó – köztük katonák, honvédelmi dolgozók és civilek – részvételével startolt el a NATO-futás szeptember 25-én, Budapesten. A budapesti Vérmezőről induló sportrendezvény rajtját dr. Simicskó István honvédelmi miniszter indította el, aki maga is csatlakozott a mezőnyhöz.

1609151173
Összesen mintegy 4500-an, köztük tizenkét külföldi NATO-tagország katonái álltak rajthoz a Budapesti Atlétikai Szövetség által szervezett sporteseményen vasárnap délelőtt. Az idén is több kategóriában – egyéni, csapatverseny, váltó – megrendezett NATO-futásra a Magyar Honvédség alakulataitól több mint háromszázan érkeztek.
A tizenegy órás rajtot követően a mezőny egy darabig még együtt maradt, majd ki-ki a saját tempójában igyekezett célba érni. „Ma mindenki győztes, mert legyőzte a maga lustaságát és gyengeségeit” − mondta a célba beérkezve Simicskó István. Mint mondta, a résztvevők bátorító és buzdító csapatszellemben futottak, és a mai nap ismét bebizonyította: a sport olyan közös nyelv, amely nemzetiségtől, pártállástól, nemtől, kortól függetlenül összehozza az embereket.
1609151174
A NATO-futást először 2008-ban rendezték meg Magyarországon, amelyen közel 1000 fő vett részt. 2014-ben, a honvédelmi tárca és a Budapesti Atlétikai Szövetség szorosabbra fűzött kapcsolata révén, már a tagállamok és partnerországok is meghívást kaptak a rendezvényre. A Magyar Honvédség a kezdetek óta közreműködik a rendezvény logisztikai biztosításában, idén katonai díszelgők bemutatóival, fellépésekkel, valamint helyszíni toborzással emelte az esemény színvonalát.
A rendezvény ünnepélyes zárásaként az érmeket dr. Eleki Zoltán ezredes, az MH Hadkiegészítő, Felkészítő és Kiképző Parancsnokság Honvédelmi Nevelési és Sportintegrációs Osztályának vezetője adta át a díjazottaknak.
1609151174

Forrás: honvedelem.hu

Fotó: Tóth László

KAESZA