Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

NATO ACT delegáció az MH Egészségügyi Központban

2016. május 18., szerda 7:59

A NATO ACT Nemzeti Összekötő Képviselők delegációja látogatott el az MH Egészségügyi Központba 2016. május 13-án. A csoport három országot (Ausztria, Szlovénia, Magyarország) magában foglaló körutazás egyik állomásaként érkezett a központ székhelyére.

1609151130

A delegáció elsőként a NATO Katona-egészségügyi Kiválósági Központ parancsnokának, Dr. Stefan Kowitz dandártábornoknak bemutatkozó előadását hallgatta meg, amelyet nagy érdeklődés övezett. Ezt követően Dr. Meglécz Katalin orvos ezredes, az MH Egészségügyi Központ Védelem Egészségügyi Igazgatóság, Közegészségügyi és Járványügyi Intézet intézetvezető főorvosa számolt be az MH Egészségügyi Központ múltjáról, felépítéséről és működéséről. A program a Honvédkórház Sürgősségi Betegellátó Centrum, és a Központi Radiológia Diagnosztika megtekintésével zárult.

A delegáció a Honvédelmi Minisztériumban folytatta a magyar katonai képességek megismerését.

1609151131
1609151131
KAESZA