Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Művészeti kiállítás

2019. április 4., csütörtök 15:39

Az MH Egészségügyi Központ munkatársainak művészeti munkáit bemutató kiállítás nyílt az intézmény Róbert Károly körúti székhelyén 2019. április 4-én.

1609151831

A Honvédkórház 120 éves fennállásnak alkalmából szervezett rendezvénysorozat a kultúra és a tudomány jegyében zajlik. A programok között hangsúlyos és üdítő eseményként szerepel a munkatársak művészeti kiállítása, melyen festmények, fotók, grafikák és kézműves alkotások várják az érdeklődőket.

1609151831

A megnyitó alkalmával Dr. Kun Szabó István vezérőrnagy, az MH Egészségügyi Központ parancsnoka az ágazatban dolgozók kiemelkedő teljesítményét méltatta, valamint büszkeséggel és elismeréssel vélekedett a jelenlévő kiállító művészek alkotásairól, az azok mögött rejtőző teljesítményről.

1609151831

Dr. Kiss Attila orvos ezredes, az alkotók nevében megköszönte a kiállítási lehetőséget, mellyel ezúton kreatív oldalukat is megmutathatják az érdeklődő közönségnek. Orvosok, szakdolgozók és adminisztratív területen dolgozók is örömmel éltek a lehetőséggel, hogy a kiállítás alkalmával alkotó művészként is bemutatkozhassanak – tette hozzá.

Látva az itt dolgozók lelkesedését és érdeklődését, az MH Egészségügyi Központ reméli, hogy az idei évben első alkalommal megvalósuló rendezvény hagyományteremtő lesz és a kórház a jövőben is helyet adhat időszakos kiállításoknak.

A kiállítás várhatóan 2019. nyár végéig lesz megtekinthető.

1609151831

Fotók: Füzes Judith

KAESZA