Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Látogatási tilalom az MH EK összes telephelyén 2021. november 1-jétől visszavonásig!

Részletek

COVID-19 vonal hozzátartozók részére

2021. nov. 17. 16:07:01

COVID-19 információs vonalak kerültek kialakításra az MH Egészségügyi Központban ápolt, koronavírussal fertőzött betegek hozzátartozóinak tájékoztatása érdekében. Kérjük, hogy a pontos információk megismerése miatt kattintsanak a "Részletek" gombra.

Részletek

Mongol delegáció látogatása az MH Egészségügyi Központban

A mongol védelmi miniszterhelyettes vezetésével hazánkba látogató delegáció több napos programja keretében az MH Egészségügyi Központ intézményével ismerkedett 2014. 05. 08-án.

1609150847

A két ország közötti kapcsolatok megismerése, erősítése céljából hazánkba látogató Avirmid Battur védelmi miniszterhelyettest, Dr. Tugsjargal Gandi, Mongólia magyarországi nagykövetét és a velük érkező küldöttséget az MH Egészségügyi Központban Szabó István vezérőrnagy, parancsnok, Dr. Zsiros Lajos orvos dandártábornok, orvosigazgató és Dr. Horváth Péter orvos ezredes, Csapategészségügyi és gyógyító osztály osztályvezetője fogadta.

1609150847

A központ parancsnoka az intézmény történelméről, szervezeti felépítéséről és feladatrendszeréről szóló prezentációját nagy figyelemmel követték a vendégek. Fokozottan érdeklődtek az igényjogosulti- és ellátottsági kör összetételéről és meglepődve tapasztalták, hogy nem csak a Honvédelmi Minisztérium és a Magyar Honvédség állományának tagjai, hanem azok hozzátartozói, illetve a MÁV és a Belügyminisztérium dolgozói és azok családtagjai is igénybe vehetik a kórházi ellátást.

1609150847

A programot Dr. Zsiros Lajos o.ddtbk kórházbemutatója zárta, mely során a Sürgősségi Betegellátó Centrumot és a Klinikai Demonstrációs Egységet tekinthették meg a delegáció tagjai. Utóbbi helyszínen a mongol egészségügyi hallgatók intézményünkben történő oktatásának illetve a kórház és a budapesti mongol nagykövetség további együttműködési lehetőségéről egyeztettek.

1609150847
Legfrissebb hírek
    Honvédkórházért Közhasznú Alapítvány
    1%_felhívás
    ESZA  KA