Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Mongol delegáció látogatása az MH Egészségügyi Központban

2014. május 13., kedd 8:24

A mongol védelmi miniszterhelyettes vezetésével hazánkba látogató delegáció több napos programja keretében az MH Egészségügyi Központ intézményével ismerkedett 2014. 05. 08-án.

1609150847

A két ország közötti kapcsolatok megismerése, erősítése céljából hazánkba látogató Avirmid Battur védelmi miniszterhelyettest, Dr. Tugsjargal Gandi, Mongólia magyarországi nagykövetét és a velük érkező küldöttséget az MH Egészségügyi Központban Szabó István vezérőrnagy, parancsnok, Dr. Zsiros Lajos orvos dandártábornok, orvosigazgató és Dr. Horváth Péter orvos ezredes, Csapategészségügyi és gyógyító osztály osztályvezetője fogadta.

1609150847

A központ parancsnoka az intézmény történelméről, szervezeti felépítéséről és feladatrendszeréről szóló prezentációját nagy figyelemmel követték a vendégek. Fokozottan érdeklődtek az igényjogosulti- és ellátottsági kör összetételéről és meglepődve tapasztalták, hogy nem csak a Honvédelmi Minisztérium és a Magyar Honvédség állományának tagjai, hanem azok hozzátartozói, illetve a MÁV és a Belügyminisztérium dolgozói és azok családtagjai is igénybe vehetik a kórházi ellátást.

1609150847

A programot Dr. Zsiros Lajos o.ddtbk kórházbemutatója zárta, mely során a Sürgősségi Betegellátó Centrumot és a Klinikai Demonstrációs Egységet tekinthették meg a delegáció tagjai. Utóbbi helyszínen a mongol egészségügyi hallgatók intézményünkben történő oktatásának illetve a kórház és a budapesti mongol nagykövetség további együttműködési lehetőségéről egyeztettek.

1609150847
KAESZA