Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Mi történt az elmúlt héten?

2020. március 30., hétfő 13:43

A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Honvédkórház Sürgősségi Centrumába összesen 652 fő érkezett ellátásra 2020. március 23. és március 29. között. A 652 főből 3-an életveszélyes, 104-en kritikus, további 403 fő sürgős ellátást igénylő állapotban kerültek az intézményünkbe, közülük 231 főt szállítottak be mentőgépjárművel.  

Ellátásukat követően 214 személyt vettek fel további ellátásra a kórház különböző osztályaira. Orvosaink 2 életmentő és 98 akut műtétet végeztek a kijelölt időszakban nem került sor. A járó beteg szakrendelésen kizárólag akut és sürgős eseteket fogad az intézmény. Sürgősségi Centrum 2020. 13. hét

1609152204

A hét folyamán a kórház Szülészeti-nőgyógyászati Osztályán 39 baba és egy ikerpár jött a világra. A Koraszülött Intenzív Osztályon naponta átlagosan 15 kisbabáról gondoskodtak dolgozóink. A katona- egészségügyi képzések keretén belül, az elmúlt héten 13 katona felkészítése zajlott. Katonai alkalmasság-vizsgálaton közel kétszáz fő vett részt. A kialakult járványügyi helyzetnek megfelelően, a Dél-pesti Centrumkórház Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet és a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet udvarára előszűrésre alkalmas sátrakat telepített az MH Egészségügyi Központ, segítve a járványügyi helyzet megfékezésére szolgáló intézkedéseket. A betegellátás folyamatairól és részleteiről honlapunkon és közösségi oldalainkon folyamatos tájékoztatást adunk.

www.honvedkorhaz.hu

KAESZA