Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

MH főpszichológusi összevonás Bujákon

2017. szeptember 21., csütörtök 7:36

Kilencedik alkalommal került megrendezésre 2017. szeptember 18-19.-én, új helyszínen, a Magyar Honvédség pszichológus szakembereit érintő, az MH Egészségügyi Központ főszakorvosi rendjébe illeszkedő MH főpszichológusi összevonás.

1609151386
A rendezvényen az MH szakemberein túl, hagyományosan, a rendvédelmi szervek pszichológusai is képviseltették magukat. Az összevonás fő célja az volt, hogy összefoglalja és értékelje a megelőző időszak elvégzett feladatait, és meghatározza az elkövetkezendő időszak prioritásait. A kétnapos rendezvényen helyet kaptak tematikus előadások, és csapatépítő tréning egyaránt.
1609151386
Dr. Kopcsó István orvos dandártábornok, az MH egészségügyi főnöke megnyitójában beszélt a honvédségben végzett pszichológiai tevékenység fontosságáról, valamint az MH EK előtt álló, és a szervezeti változás következtében megjelenő védelem-egészségügyi feladatokról. Ezt követően, Zentai László ezredes, az MH 54. Veszprém Radarezred parancsnoka, a parancsnok szemszögéből osztotta meg tapasztalatait. Rendhagyó előadás volt Kótai Róbert százados, katolikus tábori lelkész előadása is, aki a Tábori Lelkészi Szolgálat és a pszichológiai szolgálat együttműködéséről fejtette ki gondolatait. A blokk zárásaként Andó Sándor ezredes osztályvezető (MH főpszichológus) értékelte az elmúlt időszakot.
Az ebédet követően az MH EK Pszichológiai Osztály Szervezetlélektani Alosztály állománya vezetésével csapatépítő tréningen vettek részt a megjelentek, akik igen sikeresnek értékelték a programot.
Második napon az elméleté volt a főszerep. Előadások hangzott el, többek között Molnár László alezredestől a „Közös Akarat – I” feladat tapasztalatairól, és a missziók pszichológiai biztosításáról, Markolt Norbert őrnagy és Irha Edina hadnagy előadásában. Dr. Sótér Andrea alezredes pedig az MH-ban futó egészségfejlesztési programokat mutatta be, és az azokhoz kapcsolódó tapasztalatokat osztotta meg a rendezvény résztvevőivel.
1609151386
1609151386
KAESZA