Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

MH Egészségügyi Központ sportolói a NATO futáson

2018. szeptember 27., csütörtök 7:57

Tizenhat NATO és partnerország képviselői között a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ munkatársai is részt vettek az idén 13. alkalommal megrendezett NATO RUN 2018 nemzetközi futóversenyen Budapesten, 2018. szeptember 23-án. 

A 4, illetve 10 kilométeres távokon, valamint a 10 kilométeres váltóban katonák, honvédelmi dolgozók és civilek álltak rajthoz.
1609151680
Az MH Egészségügyi Központ (a továbbiakban: MH EK) állományából 18 fő indult a különböző távokon, amelyeken sikereket értek el.

1609151680
Helyezést az intézmény Egészségfejlesztési Osztályának munkatársa, Polonyiné dr. Svéd Krisztina Amelita őrnagy ért el abszolút és katonai női egyéniben, valamint Dezső Daniella hadnagy jeleskedett a vegyes váltóban. Mindketten a második helyezettnek járó díjat vehették át Korom Ferenc altábornagytól, a Honvéd Vezérkar főnökétől és koordinációs helyettesétől, Dr. Böröndi Gábor altábornagy úrtól.
1609151680
A sportolókat és a rendezvény vendégeit idén a katonai rendészek statikus bemutatója, egészségügyi tanácsadás, helyszíni toborzás, valamint különböző NATO kommunikációs programok várták.

Az MH EK egészségfejlesztő munkatársai a korábbi évekhez hasonlóan prevenciós témájú programokkal készültek, amelyek segítségével az érdeklődők felmérhették tudásukat az egészséges életmódot illetően, többek között testmozgás és egészségtudatos táplálkozás körében.

1609151680
KAESZA