Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

MESZK Szakmai Díjat nyert a Honvédkórház dolgozója

2016. szeptember 21., szerda 7:28

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara az egészségügy területén kifejtett kiemelkedő szakmai és közösségépítő szakdolgozói tevékenység elismeréseként Szakmai Díj-at adományozott Pintér Lászlóné, a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Patológiai és Kórszövettani Osztály citológiai szakasszisztensének.

A 2006-ban alapított szakmai elismerés annak a kamarai tagnak adományozható, aki hivatásának képviseletével az egészség megőrzése, betegségek megelőzése, az ápolás, gondozás, betegellátás terén magas színvonalú, példaértékű eredményt ért el, és kimagasló teljesítményével hozzájárult az egészségügyi ellátás és a szakdolgozói tevékenység fejlesztéséhez.


1609151168

A helyi és területi szervezetek javaslatára, az Országos Kitüntetési Bizottság véleményezésével, az Országos Elnök jóváhagyásával ez évben is 21 fő részére adták át az elismerést. A budapesti szervezetből a XIII. kerületi helyi elnök javaslata alapján: Pintér Lászlóné, a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Patológiai és Kórszövettani Osztály citológiai szakasszisztense kapta meg a díjat, egyedül a fővárosból.
1976 óta dolgozik a Honvédkórházban, illetve elődintézményében (MÁV Kórház), a Patológiai Osztályon citológiai asszisztensként.
1985–2007-ig vezető asszisztensként is tevékenykedett.
Hivatását nagy odaadással, elhivatottsággal felelősségtudatosan végzi.
Aktívan részt vett az osztály csapatépítő tevékenységébe, illetve nagy erőkkel segítette a fiatalok oktatását és az új dolgozók beilleszkedését. Szakmai tudása és nyugodt természete jó hatással volt a körülötte dolgozókra. A MESZK alakulásától aktívan segíti a helyi szervezet munkáját.

1609151168
KAESZA