Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Látogatási tilalom az MH EK összes telephelyén 2021. november 1-jétől visszavonásig!

Részletek

Információk a kampányoltási hétről

2020. dec. 17. 15:00:28

Az MH Egészségügyi Központ Róbert Károly körúti székhelyén november 22-28-a között is várjuk az oltásra érkezőket. Az oltási akcióhéten előzetes regisztráció és időpont nélkül is érkezhetnek azok, akik az első, második vagy akár a harmadik oltást meg szeretnék kapni.

Részletek

COVID-19 vonal hozzátartozók részére

2021. nov. 17. 16:07:01

COVID-19 információs vonalak kerültek kialakításra az MH Egészségügyi Központban ápolt, koronavírussal fertőzött betegek hozzátartozóinak tájékoztatása érdekében. Kérjük, hogy a pontos információk megismerése miatt kattintsanak a "Részletek" gombra.

Részletek

Mentés az M0-on

2021. augusztus 11-én Takács Gábor főtörzsőrmester, mentőápoló és Sárközi Tamás tizedes, gépkocsivezető Tatárszentgyörgy felé haladt az M0-s autóúton, amikor az M5-ös lehajtóhoz érve, egy, a feje tetején álló autót vettek észre a szembe lévő sávban.

A roncstól nem mesze egy sérült feküdt az úton, aki felé már futottak a közelben dolgozó pályakarbantartó munkások. Katonáink ebből azt feltételezték, hogy a baleset a közelmúltban következhetett be. Azonnal kapcsolatba léptek az Országos Mentő Szolgálattal, hogy történt-e bejelentés az esettel kapcsolatban, esetleg intézkedtek-e annak a biztosítására. A megfelelő válasz hiányában, Takács Gábor főtörzsőrmester azonnal döntött és visszafordulásra utasította a honvédségi mentőegységet, amely megkezdte a sérültek ellátását. A mentés végrehajtása közben érkezett be Vecsésről az OMSZ egysége, majd rá pár percre pedig a mentőhelikopter. A további ápolási feladatokat átadták az OMSZ számára, majd a helikopter távozása után folytatták az útjukat az eredetileg meghatározott feladatuk biztosítására.

ESZA  KA