Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Ideiglenes intézkedés a látogatási tilalom feloldásáról

2021. máj. 21. 16:30:47

Tisztelt Látogatók! Hivatkozva az NNK 30308-1/2021/EÜIG/05.20 határozatra, valamint az emberi erőforrások minisztere 11/2021 (V. 19) számú egyedi miniszteri utasítására 2021. május 27-től az MH EK nem COVID-19 fekvőbeteg ellátást nyújtó osztályain ápolt beteg látogatására az alábbiak szerint

Részletek

Kétnyelvű, SARS-CoV-2 elleni oltási igazolással kapcsolatos tájékoztatás

2021. máj. 27. 18:05:34

Felhívjuk kedves betegeink figyelmét, hogy a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) állásfoglalása értelmében külföldi utazáshoz szükséges kétnyelvű, SARS-CoV-2 elleni oltási igazolást az oltott személy részére bármely engedéllyel rendelkező egészségügyi szolgáltató kiállíthat– ide értve a beteg választott háziorvosát is –az eredeti oltási dokumentum adataival megegyezően. A rendelkezés alapján az igazolás kiadásához nem szükséges az oltást végző intézményt felkeresni.

Részletek

Pályázati felhívás honvédségi ösztöndíjra 2021

2021. jún. 10. 11:56:02

Magyarország honvédelmi minisztere pályázatot hirdet a Honvédelmi Minisztérium által folyósított ösztöndíj elnyerésére. Az ösztöndíjra pályázatot nyújthatnak be a felsőoktatási intézmény nappali munkarendű felsőfokú alapképzésében, mesterképzésében vagy osztatlan képzésében, nappali munkarendű szakképzés keretében hallgatói jogviszonyban álló; továbbá iskolarendszerű, esti, levelező munkarendű vagy távoktatásos formában, szakképzés keretében tanulmányokat folytató tanulók.

Részletek

Megújult az MH Egészségügyi Központ honlapja

Szerző: MH Egészségügyi Központ | 

Sok-sok előkészítő munka és tervezés után megújult a honlapunk.

Az új weboldal kialakításánál arra törekedtünk, hogy a betegtájékoztatás egy modern, felhasználóbarát felületen könnyebben és áttekinthetőbben valósuljon meg. Újdonság, a kereshető telefonkönyv, a szakrendelések és szakambulanciák átláthatóbb beosztása, valamint a mobilbarát kialakítás.

A honvedkorhaz.hu folyamatosan frissül, azonban előfordulhatnak még kisebb-nagyobb hibák, amelyek kijavítása a tesztüzem során valósul meg. Észrevételeiket megküldhetik a szerv.mh.ek.kko@hm.gov.hu e-mail címre.

A rendelési idők táblázata az átmeneti időszakban a régi, megszokott formában is letölthető a cikk alján.

Honlapunk végleges, teljeskörű megújulásáig szíves türelmüket kérjük.

új_honlap_12_29_1500
KAESZA