Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Megújult az MH Egészségügyi Központ honlapja

Szerző: MH Egészségügyi Központ |  2021. január 18., hétfő 15:00

Sok-sok előkészítő munka és tervezés után megújult a honlapunk.

Az új weboldal kialakításánál arra törekedtünk, hogy a betegtájékoztatás egy modern, felhasználóbarát felületen könnyebben és áttekinthetőbben valósuljon meg. Újdonság, a kereshető telefonkönyv, a szakrendelések és szakambulanciák átláthatóbb beosztása, valamint a mobilbarát kialakítás.

A honvedkorhaz.hu folyamatosan frissül, azonban előfordulhatnak még kisebb-nagyobb hibák, amelyek kijavítása a tesztüzem során valósul meg. Észrevételeiket megküldhetik a szerv.mh.ek.kko@hm.gov.hu e-mail címre.

A rendelési idők táblázata az átmeneti időszakban a régi, megszokott formában is letölthető a cikk alján.

Honlapunk végleges, teljeskörű megújulásáig szíves türelmüket kérjük.

új_honlap_12_29_1500
KAESZA