Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Látogatási tilalom az MH EK összes telephelyén 2021. november 1-jétől visszavonásig!

Részletek

COVID-19 vonal hozzátartozók részére

2021. nov. 17. 16:07:01

COVID-19 információs vonalak kerültek kialakításra az MH Egészségügyi Központban ápolt, koronavírussal fertőzött betegek hozzátartozóinak tájékoztatása érdekében. Kérjük, hogy a pontos információk megismerése miatt kattintsanak a "Részletek" gombra.

Részletek

Megkezdődött az új ágymatracok cseréje az MH EK Szanatórium utcai telephelyén

Korszerű, prevenciós ágymatracokon gyógyulhatnak a betegek 2019 januárjától az MH Egészségügyi Központ (MH EK) III. számú, Szanatórium utcai telephelyén, Budapesten.

1609151764
A matracok szállítása két részletben zajlott le még 2018 decemberében a Szanatórium utcai telephelyre, amely az MH EK harmadik legnagyobb intézete. A telephelyen meglévő ágyak kétharmadán, összesen 175 db fekvőhelyen kezdték meg a matracok cseréjét 2019. január 21-én. A beszerzés teljes mértékben – a felelősségteljes gazdálkodásnak köszönhetően – az MH EK saját költségvetéséből történt és várható a telephely más fekvőbeteg osztályain is a matraccsere. A matracok a Krónikus Utókezelő Osztályokon kapnak helyet. A cserét az indokolta, hogy a régi matracok már elhasználódtak, és az újak már korszerűek, valamint megakadályozzák a nyomási fekély kialakulását.
1609151765
A betegek folyamatosan veszik igénybe az új, cserélhető huzattal ellátott matracokat. Az intézetben dolgozók ezúton is köszönik az intézmény vezetőségének, hogy a beszerzésre lehetőséget biztosítottak, ezzel is emelve a betegellátás színvonalát.
Legfrissebb hírek
    Honvédkórházért Közhasznú Alapítvány
    1%_felhívás
    ESZA  KA