Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Megkezdődött az új ágymatracok cseréje az MH EK Szanatórium utcai telephelyén

2019. január 22., kedd 17:07

Korszerű, prevenciós ágymatracokon gyógyulhatnak a betegek 2019 januárjától az MH Egészségügyi Központ (MH EK) III. számú, Szanatórium utcai telephelyén, Budapesten.

1609151764
A matracok szállítása két részletben zajlott le még 2018 decemberében a Szanatórium utcai telephelyre, amely az MH EK harmadik legnagyobb intézete. A telephelyen meglévő ágyak kétharmadán, összesen 175 db fekvőhelyen kezdték meg a matracok cseréjét 2019. január 21-én. A beszerzés teljes mértékben – a felelősségteljes gazdálkodásnak köszönhetően – az MH EK saját költségvetéséből történt és várható a telephely más fekvőbeteg osztályain is a matraccsere. A matracok a Krónikus Utókezelő Osztályokon kapnak helyet. A cserét az indokolta, hogy a régi matracok már elhasználódtak, és az újak már korszerűek, valamint megakadályozzák a nyomási fekély kialakulását.
1609151765
A betegek folyamatosan veszik igénybe az új, cserélhető huzattal ellátott matracokat. Az intézetben dolgozók ezúton is köszönik az intézmény vezetőségének, hogy a beszerzésre lehetőséget biztosítottak, ezzel is emelve a betegellátás színvonalát.
KAESZA