Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Meghívó

2019. április 5., péntek 9:55

Ezúton hívunk és várunk minden pályaválasztás előtt állót, szülőt, pedagógust, és érdeklődőt a fennállásának 120 éves évfordulóját ünneplő Honvédkórházba a Szakmák éjszakája alkalmából megrendezésre kerülő érdekes, interaktív intézményi sétákra.

1609151837
2019. április 12-én, 17 és 20 óra között
Magyar Honvédség Egészségügyi Központ
1134 Budapest, Róbert Károly krt. 44.
Programok az Intézmény aulájából 17 órától egymás után 30 perces időközönként indulnak.

MH EK

A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ a speciális katonai feladatai mellett Budapest és közép-magyarországi régió kiemelt ellátó helye az itt élő közel négymilliós lakosság számára. Rövid bemutató keretében megismerhetik; hogyan épül fel ez az Intézmény és miként működik az ellátás mindennapjaiban.

KÉPEK MÁSKÉPP

Korszerű diagnosztikai képalkotás a XXI. században. Mivel, hogyan, miként, mi van a képen? Izgalmas felfedezés a képalkotó diagnosztikába.

MI TÖRTÉNIK A VÉRREL?

Labordiagnosztikai nyomozás a Honvédkórház laboratóriumában. Egy dinamikusan fejlődő, kevéssé ismert szakterületbe nyerhet bepillantást.

STERIL

Kórházhigiénia, központi steril működésének bemutatása – vajon mennyire fontos a korszerű eszközök, modern gépek használata mellett a kézhigiénia? Mivel járul hozzá a kórház-higiénia a betegbiztonsághoz?

SKILL

Beteg nélkül gyakorlati oktatás. Klinikai Demonstrációs Egységünk felfedezése a fantomok világában. A szimulációs és demonstrációs eszközöket most minden érdeklődő kipróbálhatja!

További információ a https: //szakmakejszakaja.hu honlapon, vagy a szakmakejszakaja@gmail.com e-mail címen.
Jelentkezés/regisztráció: mh.ek.apolasigazgatosag@hm.gov.hu e-mail címen.
KAESZA