Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Látogatási tilalom az MH EK összes telephelyén 2021. november 1-jétől visszavonásig!

Részletek

COVID-19 vonal hozzátartozók részére

2021. nov. 17. 16:07:01

COVID-19 információs vonalak kerültek kialakításra az MH Egészségügyi Központban ápolt, koronavírussal fertőzött betegek hozzátartozóinak tájékoztatása érdekében. Kérjük, hogy a pontos információk megismerése miatt kattintsanak a "Részletek" gombra.

Részletek

Meghívó

Ezúton hívunk és várunk minden pályaválasztás előtt állót, szülőt, pedagógust, és érdeklődőt a fennállásának 120 éves évfordulóját ünneplő Honvédkórházba a Szakmák éjszakája alkalmából megrendezésre kerülő érdekes, interaktív intézményi sétákra.

1609151837
2019. április 12-én, 17 és 20 óra között
Magyar Honvédség Egészségügyi Központ
1134 Budapest, Róbert Károly krt. 44.
Programok az Intézmény aulájából 17 órától egymás után 30 perces időközönként indulnak.

MH EK

A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ a speciális katonai feladatai mellett Budapest és közép-magyarországi régió kiemelt ellátó helye az itt élő közel négymilliós lakosság számára. Rövid bemutató keretében megismerhetik; hogyan épül fel ez az Intézmény és miként működik az ellátás mindennapjaiban.

KÉPEK MÁSKÉPP

Korszerű diagnosztikai képalkotás a XXI. században. Mivel, hogyan, miként, mi van a képen? Izgalmas felfedezés a képalkotó diagnosztikába.

MI TÖRTÉNIK A VÉRREL?

Labordiagnosztikai nyomozás a Honvédkórház laboratóriumában. Egy dinamikusan fejlődő, kevéssé ismert szakterületbe nyerhet bepillantást.

STERIL

Kórházhigiénia, központi steril működésének bemutatása – vajon mennyire fontos a korszerű eszközök, modern gépek használata mellett a kézhigiénia? Mivel járul hozzá a kórház-higiénia a betegbiztonsághoz?

SKILL

Beteg nélkül gyakorlati oktatás. Klinikai Demonstrációs Egységünk felfedezése a fantomok világában. A szimulációs és demonstrációs eszközöket most minden érdeklődő kipróbálhatja!

További információ a https: //szakmakejszakaja.hu honlapon, vagy a szakmakejszakaja@gmail.com e-mail címen.
Jelentkezés/regisztráció: mh.ek.apolasigazgatosag@hm.gov.hu e-mail címen.
Legfrissebb hírek
    Honvédkórházért Közhasznú Alapítvány
    1%_felhívás
    ESZA  KA