Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Ideiglenes intézkedés a látogatási tilalom feloldásáról

2021. máj. 21. 16:30:47

Tisztelt Látogatók! Hivatkozva az NNK 30308-1/2021/EÜIG/05.20 határozatra, valamint az emberi erőforrások minisztere 11/2021 (V. 19) számú egyedi miniszteri utasítására 2021. május 27-től az MH EK nem COVID-19 fekvőbeteg ellátást nyújtó osztályain ápolt beteg látogatására az alábbiak szerint

Részletek

Kétnyelvű, SARS-CoV-2 elleni oltási igazolással kapcsolatos tájékoztatás

2021. máj. 27. 18:05:34

Felhívjuk kedves betegeink figyelmét, hogy a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) állásfoglalása értelmében külföldi utazáshoz szükséges kétnyelvű, SARS-CoV-2 elleni oltási igazolást az oltott személy részére bármely engedéllyel rendelkező egészségügyi szolgáltató kiállíthat– ide értve a beteg választott háziorvosát is –az eredeti oltási dokumentum adataival megegyezően. A rendelkezés alapján az igazolás kiadásához nem szükséges az oltást végző intézményt felkeresni.

Részletek

Pályázati felhívás honvédségi ösztöndíjra 2021

2021. jún. 10. 11:56:02

Magyarország honvédelmi minisztere pályázatot hirdet a Honvédelmi Minisztérium által folyósított ösztöndíj elnyerésére. Az ösztöndíjra pályázatot nyújthatnak be a felsőoktatási intézmény nappali munkarendű felsőfokú alapképzésében, mesterképzésében vagy osztatlan képzésében, nappali munkarendű szakképzés keretében hallgatói jogviszonyban álló; továbbá iskolarendszerű, esti, levelező munkarendű vagy távoktatásos formában, szakképzés keretében tanulmányokat folytató tanulók.

Részletek

Meghívó

Ezúton hívunk és várunk minden pályaválasztás előtt állót, szülőt, pedagógust, és érdeklődőt a fennállásának 120 éves évfordulóját ünneplő Honvédkórházba a Szakmák éjszakája alkalmából megrendezésre kerülő érdekes, interaktív intézményi sétákra.

1609151837
2019. április 12-én, 17 és 20 óra között
Magyar Honvédség Egészségügyi Központ
1134 Budapest, Róbert Károly krt. 44.
Programok az Intézmény aulájából 17 órától egymás után 30 perces időközönként indulnak.

MH EK

A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ a speciális katonai feladatai mellett Budapest és közép-magyarországi régió kiemelt ellátó helye az itt élő közel négymilliós lakosság számára. Rövid bemutató keretében megismerhetik; hogyan épül fel ez az Intézmény és miként működik az ellátás mindennapjaiban.

KÉPEK MÁSKÉPP

Korszerű diagnosztikai képalkotás a XXI. században. Mivel, hogyan, miként, mi van a képen? Izgalmas felfedezés a képalkotó diagnosztikába.

MI TÖRTÉNIK A VÉRREL?

Labordiagnosztikai nyomozás a Honvédkórház laboratóriumában. Egy dinamikusan fejlődő, kevéssé ismert szakterületbe nyerhet bepillantást.

STERIL

Kórházhigiénia, központi steril működésének bemutatása – vajon mennyire fontos a korszerű eszközök, modern gépek használata mellett a kézhigiénia? Mivel járul hozzá a kórház-higiénia a betegbiztonsághoz?

SKILL

Beteg nélkül gyakorlati oktatás. Klinikai Demonstrációs Egységünk felfedezése a fantomok világában. A szimulációs és demonstrációs eszközöket most minden érdeklődő kipróbálhatja!

További információ a https: //szakmakejszakaja.hu honlapon, vagy a szakmakejszakaja@gmail.com e-mail címen.
Jelentkezés/regisztráció: mh.ek.apolasigazgatosag@hm.gov.hu e-mail címen.
KAESZA